Στην τελική ευθεία με Στρακόσα η ΑΕΚ

Σε πολύ καλό δρόμο είναι η υπόθεση της απόκτησης του Θωμά Στρακόσα για την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχοντας ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Αλβανό διεθνή γκολκίπερ εδώ και μέρες, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο συζητήσεων με την Μπρέντφορντ για να κλείσει το deal. Η υπόθεση δεν έχει ακόμη θετική κατάληξη, αλλά πλέον οι πιθανότητες για να γίνει η μεταγραφή είναι πολύ μεγάλες. Εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία, μένει να φανεί η φόρμουλα υπό την οποία θα έρθει ο 29χρονος τερματοφύλακας.

Στο μεταξύ, ημέρα ανακοινώσεων θα είναι η σημερινή. Ο Παπέ Αμπού Σισέ πέρασε χθες από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί, ενώ τα διαδικαστικά απομένουν και για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που μαζί με την Σενεγαλέζο στόπερ θα πετάξουν την Τετάρτη για την Ολλανδία.

Σε ό,τι αφορά στην αναζήτηση εξτρέμ, η είδηση πως ο Φελίσιο Μίλσον απέχει από την προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Πολωνία δείχνει πως… κάτι τρέχει. O 24χρονος Ανγκολέζος δείχνει με τον τρόπο του πως θέλει να φύγει και είναι δεδομένο και... επίσημο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η τελευταία πρόταση της οποίας δεν ικανοποίησε τους Ισραηλινούς. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια και παρότι η Μακάμπι εδώ και μέρες επιμένει πως δεν πωλείται, είναι πιθανό να υπάρξει συμφωνία. Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν πως για τον Μίλσον υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, όπως επίσης και από ομάδες της Τουρκίας και του Ντουμπάι.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Θέλει επιστροφή του Σπόραρ η Σλόβαν Μπρατισλάβας
Επιμένουν οι Μεξικανοί-«Σε διαπραγματεύσεις η Μοντερέι για Πινέδα, θετικός ο παίκτης»
Είκοσι χρόνια από το ελληνικό έπος του Euro 2004-Η πτήση στον έβδομο ουρανό και ο βασιλιάς Ότο
Με Έσε η Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Τελειώνει προσεχώς το θέμα Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό
Ροντινέι: Δίνω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό
Στην τελική ευθεία με Στρακόσα η ΑΕΚ
Κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο για το 2024 ο Ελ Κααμπί
Στη φυλακή για πέντε χρόνια οι δύο που καταδικάστηκαν για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου από την Πάφο
Προς θετική κατάληξη η υπόθεση Στρακόσα για την ΑΕΚ