ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο πέναλτι στο Φλαμένγκο με Κρισιούμα-Κι όμως, ο διαιτητής έπραξε σωστά

Απίθανο σκηνικό στο πρωτάθλημα Βραζιλίας και στον αγώνα Φλαμένγκο-Κρισίουμα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας! Στο 89΄της αναμέτρησης και με το σκορ στο 1-1 η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι σε μια σπάνια φάση.

Τη στιγμή που ο επιθετικός της Φλαμένγκο πάτησε περιοχή, υπήρχε και... δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, την οποία ο αμυντικός της Κρισιούμα κλώτσησε προς το μέρος του για να τον δυσκολέψει στην εκτέλεση. Ο διαιτητής αμέσως, χωρίς να το σκεφτεί καν, έδειξε την άσπρη βούλα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, οι γηπεδούχοι αλλά ακόμη και οι φίλαθλοι αρχικά απόρησαν, ωστόσο ο διαιτητής είχε απόλυτο δίκιο. Σύμφωνα με τον κανονισμό, είναι υποχρεωμένος να καταλογίσει παράβαση όταν κάποιος πετά αντικείμενο προς την μπάλα, αντίπαλο ή μέρος της διαιτητικής ομάδας ή όταν ακουμπά την μπάλα με άλλο αντικείμενο. Κι από τη στιγμή που η παράβαση αυτή έγινε μέσα στην περιοχή της ομάδας του, ορθώς καταλογίστηκε πέναλτι.

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε χαρίζοντας τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του με αυτό το πραγματικά πολύ σπάνιο πέναλτι.

Δειτε Επισης

Ο Μούντρικ αντιμετωπίζει μέχρι και τετραετή αποκλεισμό λόγω απαγορευμένης ουσίας
Συμφώνησε με Τζάκα η Μίλαν και περιμένει τη Λεβερκούζεν
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Πρεμιέρα με τριάρα για τη Ρίβερ Πλέιτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Νότιγχαμ πιέζει τη Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα-Tο ποσό που ζητούν οι Reds
Η Επιτροπή Διαιτήτων διέγραψε τον Ντέιβιντ Κόουτ για το VIDEO εις βάρος του Κλοπ και της Λίβερπουλ
Ο πατέρας Κέρκεζ αποκάλυψε πως ο γιος του θα παίζει στη Λίβερπουλ
Θέλει να κάνει δικό της τον Φοφανά η Τσέλσι
Πάει Μπαρτσελόνα με τρελό συμβόλαιο ο Νίκο Γουίλιαμς