«Οι γερμανικές Αρχές απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS πριν τον τελικό του EURO»

Σύμφωνα με τη βρετανική «Sun», η γερμανική αστυνομία κατάφερε να σταματήσει «τρομοκρατικό σχέδιο του ISIS» πριν από τον τελικό του EURO 2024, φτάνοντας στη σύλληψη τριών υπόπτων.

Με αποκλειστικά δικές της πληροφορίες, η βρετανική εφημερίδα «Sun» αποκάλυψε ότι οι γερμανικές ειδικές δυνάμεις κατάφεραν να αποτρέψουν επίθεση του ISIS, λίγο πριν τη διεξαγωγή του τελικού του EURO 2024 στο Βερολίνο, την περασμένη Κυριακή (14/07).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Βερολίνου, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών υπόπτων, μετά από φόβους ότι η επίθεση θα γινόταν στη ζώνη των φιλάθλων της Αγγλίας στην «Breitscheidplatz». Μάλιστα, η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει μία σειρά συντονισμένων επιδρομών στο Πότσνταμ, σε αναζήτηση πέντε ανδρών που ήταν γνωστοί υποστηρικτές του ISIS.

Τελικά, οι τρεις ύποπτοι, που ήταν υπό παρακολούθηση τις ημέρες που προηγήθηκαν του τελικού, συνελήφθησαν για να αφεθούν αργότερα ελεύθεροι, κατόπιν σχετικής έρευνας.

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος για πρώτη φορά η Γκο Αχέντ Ιγκλς!
Ο Τα επιβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν
Στο 50-50 η παραμονή του Αλόνσο στη Λεβερκούζεν
Φόρεστ από ατσάλι, νίκησε την Τότεναμ κι έστειλε μήνυμα για Τσάμπιονς Λιγκ
Η Μπενφίκα θέλει τον Μπερνάρντο Σίλβα ως ελεύθερο από την Μάντσεστερ Σίτι
Ιδιοκτήτης ομάδας ο Μούσα Ντεμπελέ
Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία-Μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα
«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Τσάβι Σίμονς»
Τρόλαραν τη Λιόν οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν
Θρίλερ ο τίτλος στη Serie A ανάμεσα σε Ίντερ, Νάπολι–Πιθανό το μπαράζ!