Ρωσία σε ρυθμούς... Τσάλοβ-«Με ρόλο πρωταγωνιστή στον ΠΑΟΚ, όνειρό του το Champions League»

Η απόφαση του Φιόντορ Τσάλοβ να αφήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έχει «φουντώσει» τις συζητήσεις στην Ρωσία, με τον 26χρονο επιθετικό να φιγουράρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Φιόντορ Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στη Ρωσία, σε μία προσπάθεια να ερμηνεύσουν την απόφαση του 26χρονου επιθετικού να εγκαταλείψει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όπως αναφέρει σχεδόν το σύνολο του Τύπου της χώρας, «η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα τον αποζημιώσει στα πάντα», υπογραμμίζοντας πως κομβικό ρόλο στις επαφές με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε η επιθυμία του Τσάλοβ να αγωνιστεί στα Κύπελλα της Ευρώπης.

Θέση επί του θέματος έχουν πάρει και πρώην ποδοσφαιριστές, όπως ο αμυντικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ιβάν Ταράνοφ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι, φυσικά, πιο αδύναμο από το ρωσικό, αλλά η συμμετοχή στο Champions League ή σε άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα αντισταθμίσει αυτή τη διαφορά. Νομίζω ότι ο Φιόντορ δεν θα χάσει από αυτή την άποψη. Θα καταφέρει ο Τσάλοφ να μετακομίσει από τον ΠΑΟΚ σε ένα πιο δυνατό ευρωπαϊκό club; Εξαρτάται μόνο από αυτόν. Αν δείχνει σταθερά την καλύτερή του πλευρά, σίγουρα θα έχει μια ευκαιρία».

Στο κόλπο μπήκαν και σχολιαστές, όπως ο Κονσταντίν Γκένιτς, ο οποίος δεν ενθουσιάστηκε στην προοπτική της απώλειας Τσαλόβ από την ΤΣΣΚΑ, υπογραμμίζοντας πως δεν καταλαβαίνει το σκεπτικό της μεταγραφής του παίκτη στην ελληνική ομάδα: «Πίστευα ότι ο Φιόντορ θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ».

Από την άλλη, ο πρώην ποδοσφαιριστής της «ομάδας του στρατού», Εβγκένι Αλντόνιν, ανέφερε: «Αν ο Τσάλοβ είναι ευχαριστημένος με όλα, τότε η μετακίνηση στον ΠΑΟΚ είναι επιλογή και επιθυμία του. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα και προκρίθηκε στο Champions League, οπότε για τον Τσάλοβ μια τέτοια μεταγραφή είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του. Το πιο σημαντικό επιχείρημα υπέρ αυτής της μεταγραφής είναι η ευκαιρία να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Για την ΤΣΣΚΑ η αποχώρησή του θα είναι σημαντική απώλεια σε αυτή τη φάση».

Για την διαφαινόμενη μεταγραφή μίλησε και ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ρωσίας, Βλάντιμιρ Γκράνατ, εκτιμώντας πως ο Τσάλοβ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους πρωταθλητές Ελλάδας: «Θα πιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει την ικανότητα και την εμπειρία. Στον ΠΑΟΚ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League