Ηχηρό μήνυμα Γκαγιέγο για πρόκριση-«Από πέρσι που τους έχω ζήσει πιστεύω θα τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξος για τη θετική εικόνα της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, ενόψει του αγώνα με την Πετροκούμπ Μολδαβίας, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την Πετροκούμπ: «Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, ξέραμε ότι θα είναι έτοιμος ο αντίπαλος. Είναι επιθετική και κάθε ομάδα έχει αδυναμίες, εμείς θα είμαστε έτοιμοι αύριο να την αντιμετωπίσουμε. Υπάρχει μεγάλη πίεση από αυτή την ομάδα, μελετήσαμε το σύστημα. Θα παίξουμε υπό πίεση, θα είναι δύσκολο το παιχνίδι αλλά μπορούμε να νικήσουμε και υπό αυτό το καθεστώς. Πρέπει να δώσουμε σημασία στο τι θα κάνουμε εμείς. Έχουμε μελετήσει και έχουμε προπονήσει αρκετά την άμυνά μας, γιατί θα παίξουμε και αμυντικά αλλά και δυνατά στην επίθεση. Το τονίζω, σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς. Ξέρουμε ότι είναι ομάδα με αποστάσεις ξέροντας ότι υπάρχει αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνη».

Για την τακτική του και τη φιλοσοφία: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο μεγάλη ως ομάδα. Θα πάμε με επιθετικό τρόπο και έχουμε αυτοπεποίθηση. Εγώ θέλω να κάνω την ομάδα μου να νιώσει τέτοια αυτοπεποίθηση που να σκέφτεται ότι με όποιο αντίπαλο και να παίξει θα νικήσει».

Παίζει εντός ο ΑΠΟΕΛ, το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Αυτό που ζητώ από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και μαζί με τη δύναμή μας θα καταφέρουμε τα πάντα. Από πέρσι που τους έχω ζήσει πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των Μάγερ και Ελ Αραμπί και την κατάσταση των Ντβάλι, Κονσταντίνοφ, Μπέλετς: «Ο Μάγιερ και ο Ελ Αραμπί μπήκαν αργά στις προπονήσεις για αυτό δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω σε όλο το παιχνίδι, θα μας βοηθήσουν, αλλά όχι ενενηντάλεπτο. Όσον αφορά τον Μπέλετς ήρθε μετά από το Euro άρα δεν έχουμε κανένα θέμα. Για τον Ντβάλι είχαμε ένα πρόβλημα και δεν θα μπορέσει να παίξει. Ο Κονσταντίνοφ είναι εντάξει».

Δειτε Επισης

Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League
«Θα ήταν έγκλημα εάν αγωνιζόμασταν σε αυτό το γήπεδο»
Ρίχνουν Μακέντα και Τεχέρα στο μύλο των μεταγραφών της Ανόρθωσης-Ανοιχτό των Σουνάτσεφ και Γκιούρσκο
Με εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ-Ποιοι κόπηκαν
Έξαλλος με ΥΠΑΜ και ΚΟΑ ο Νεοφυτίδης για διευκολύνσεις σε ποδοσφαιριστές-«"Δολοφονούνται" 68 αθλητές»
Πλήρης επηρεασμός των ποδοσφαιριστών από τα social media στην Κύπρο-Τι καταγράφει έρευνα
Ανατροπή για τον αγώνα της Εθνικής απέναντι στη Λιθουανία-Άλλαξε το γήπεδο
Έντονοι οι Μαχητές-«Όποιος από τα προηγούμενα Δ.Σ. προσπαθήσει να έχει εμπλοκή θα μας βρει απέναντι του»