ΠΑΟΚ - Μπόρατς και AEK - Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Η Megabet Plus προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις για τους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης. Για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ενώ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, η AEK υποδέχεται την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες. Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Και νέα εφαρμογή στο App Store εδώ: http://bit.ly/megabet-plus

ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 1.09, ενώ για νίκη της Μπόρατς δίνει 30. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 9.98. Όσον αφορά το over 3.5 γκολ δίνει 2.06, ενώ το under 3.5 γκολ έχει απόδοση 1.74. Στο 2.95 το GG, στο 1.37 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΟΚ - ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ

AEK - Ίντερ ντ’ Εσκάλδες: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.04, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 58. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 16.58. Όσον αφορά το over 3.5 γκολ δίνει 1.63, ενώ το under 3.5 γκολ έχει απόδοση 2.30. Στο 1.19 το GG, στο 4.20 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΚ - ΙΝΤΕΡ ΚΛΟΥΜΠ ΝΤ' ΕΣΚΑΛΔΕΣ

Λουντογκόρετς - Ντινάμο Μινσκ: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Λουντογκόρετς δίνει 1.34, ενώ για νίκη της Ντινάμο δίνει 8.67. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.14. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.68, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.16. Στο 2.02 το GG, στο 1.74 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Megabet Plus και στα social media (Facebook: @megabetplus, Instagram: @megabetplus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές!

Δειτε Επισης

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Μασούρα, δεν παίζει με Φινλανδία και Ιρλανδία
Με Φινλανδία ανοίγει ο νέος κύκλος της Ελλάδας του Γιοβάνοβιτς
Ελ Καμπί-Ουναΐ: Με καρδούλες και χεράκια συνεργασίας η αντίδρασή για το γκολ τους
«Ο Μαρσιάλ αναμένεται να συνεχίσει στη Φλαμένγκο»
«Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Κεντ, είπε ‘όχι’ ο παίκτης»
H λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες στη League Phase του Europa League
Σέντερ φορ μόνο αν φύγει ο Σπόραρ, τι είδους στράικερ ψάχνει ο Παναθηναϊκός
Ετοιμάζεται να φέρει τον Πορτογάλο χαφ Ολιβέιρα, ο Ολυμπιακός
Τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Δερύνεια (Pics)
«Σε συζητήσεις με τον Ουναχί ο Παναθηναϊκός»