H ενημέρωση Νταμπράουσκας για τους τραυματίες ενόψει της αναμέτρησης με την Τορπέντο

Το μήνυμα πως η Ομόνοια πρέπει να κερδίσει την Τορπέντο και να σταματήσει το αήττητο σερί της, αρχίζοντας το δικό της, έστειλε ο Βλάνταν Νταμπράουσκας.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάσκεψη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι ο τεχνικός των πρασίνων ανέφερε πως, «είναι λίγο περίπλοκο να βαθμολογήσω το επίπεδο ετοιμότητας μας. Κάναμε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Πριν τους επίσημους αγώνες είναι δύσκολο να κρίνεις την κατάσταση της ομάδας σου. Είναι διαφορετικά τα φιλικά με τους επίσημους αγώνες, γιατί δεν υπάρχει η πίεση. Η Τορπέντο σίγουρα έχει το πλεονέκτημα γιατί έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της. Δεν είναι όμως δικαιολογία για μας πως είναι το πρώτο παιχνίδι. Προσπαθούμε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και κάποιες νέες ιδέες στο παιχνίδι μας. Θέλω να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με το τελευταίο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ».

Πρόσθεσε ακόμη ότι, «θα μπορούσα να μακρηγορήσω για την Τορπέντο την οποία γνωρίζω πολύ καλά. Έχει τρεις παίκτες που έτυχε να τους έχω στις ομάδες μου στο παρελθόν. Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και επιτρέπει στους επιθετικούς της να εκφράζονται ελεύθερα στο γήπεδο. Πολύ σημαντική μονάδα ο Γιάνσον. Το ότι είναι 18 ματς αήττητοι δείχνει επίσης τη νοοτροπία και τη χημεία της ομάδας. Έχουμε όμως και εμείς δυνατά σημεία τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Να σταματήσουμε το αήττητο σερί της Τορπέντο και να αρχίσουμε το δικό μας αήττητο σερί».

Για τα αγωνιστικά νέα της Ομόνοιας είπε πως, «σίγουρα η Ομόνοια είναι πιο έμπειρη ομάδα. Επί της ουσίας αρχίζουμε από το μηδέν και θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε αυτό το νέο τρόπο παιχνιδιού. Ας προσπαθήσουμε να παίξουμε με ενέργεια και ενθουσιασμό. Υπάρχει ακόμα μια προπόνηση και μετά θα αποφασίσω την αποστολή για αύριο. Ο Σεμέδο προπονείται κανονικά εδώ και 2-3 μέρες και πιστεύω θα είναι έτοιμος. Ατομικό για Σιπριάνο τις τελευταίες δυο μέρες, θα δούμε σήμερα αν είναι καλά. Το ίδιο και για Λοίζου, απ’ τη σημερινή προπόνηση θα εξαρτηθεί το κατά πόσο είναι στην αποστολή για αύριο».

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League