Στην ευρωπαϊκή μάχη ρίχνονται Ομόνοια και ΑΕΚ, όλα για όλα στο Conference για την Πάφο

Στη μάχη της Ευρώπης ΑΕΚ, Ομόνοια και Πάφος, καθώς οι τρεις κυπριακές ομάδες αγωνίζονται απόψε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι τρεις ομάδες προετοιμάστηκαν κατάλληλα για τα σημερινά παιχνίδια, ενώ για την Ομόνοια και την ΑΕΚ είναι τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια.

Η Πάφος αντιμετωπίζει στις 19:00 στη Λιθουανία Zalgiris Vilnius, και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόκριση στον Γ΄ Προκριματικό την άλλη Πέμπτη 1η Αυγούστου στο Στάδιο Άλφαμεγα.

Σε περίπτωση που η ομάδα της Πάφου προκριθεί, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ 1948 (Βουλγαρία)-Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο).

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ στις 19:30 τη γεωργιανή Torpedo Kutaisi, και η νίκη είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας τα Λευκωσίας.

Οι πράσινοι, μπροστά στο ένθερμο κοινό τους θα επιδιώξουν μια νίκη που θα τους καταστήσει το φαβορί του ζευγαριού ενόψει του επαναληπτικού της 1ης Αυγούστου στη Γεωργία.

Η Ομόνοια εάν ξεπεράσει το εμπόδιο των Γεωργιανών, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σουμκαγίτ (Αζερμπαϊτζάν)-Φέχερβαρ (Ουγγαρία).

Την Πέμπτη στις 20:00 ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης και η δευτεραθλήτρια ομάδα της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στην Ουγγαρία την Paks.

Όπως και οι άλλες δύο κυπριακές ομάδες, έτσι και η ΑΕΚ θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα με μεγάλο στόχο την πρόκριση, την 1η Αυγούστου.   

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ραντνίτσκι (Σερβία)-Μόρναρ (Μαυροβούνιο), εάν και εφόσον ξεπεράσει την Paks.

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League