Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ

Μετά τις νίκες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σειρά έχει ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, ξεκινώντας από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου πρώτο εμπόδιο είναι η Μπότεφ Πλόβντιβ του Ντούσαν Κέρκεζ, από τη Βουλγαρία (21:00).

Το τριφύλλι θέλει στο ΟΑΚΑ να πάρει τη νίκη και να κλειδώσει την πρόκριση από σήμερα κιόλας, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ - Βοϊβοντίνα (εφόσον αποκλειστεί, θα τον περιμένει στον αντίστοιχο γύρο του Conference League, ο νικητής του Ζρίνσκι - Μπράβο).

Ο Ντιέγκο Αλόνσο άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τόσο τον Φώτη Ιωαννίδη (που ήταν ανέτοιμος) όσο και τον Ρούμπεν Πέρεθ ενώ μπήκαν τα μεταγραφικά αποκτήματα όπως ο Μαξίμοβιτς, ο Ίνγκασον και ο Μπάλντοκ.

Αναλυτικά: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Μπακασέτα, Λημνιό, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Όσον αφορά την Μπότεφ Πλόβντιβ, έχει ξεκινήσει το Europa League από τον 1ο προκριματικό γύρο καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Βουλγαρίας την περσινή σεζόν (3-2 τη Λουντογκόρετς) και χρειάστηκε να αποκλείσει τη Μάριμπορ για να βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Μασούρα, δεν παίζει με Φινλανδία και Ιρλανδία
Με Φινλανδία ανοίγει ο νέος κύκλος της Ελλάδας του Γιοβάνοβιτς
Ελ Καμπί-Ουναΐ: Με καρδούλες και χεράκια συνεργασίας η αντίδρασή για το γκολ τους
«Ο Μαρσιάλ αναμένεται να συνεχίσει στη Φλαμένγκο»
«Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Κεντ, είπε ‘όχι’ ο παίκτης»
H λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες στη League Phase του Europa League
Σέντερ φορ μόνο αν φύγει ο Σπόραρ, τι είδους στράικερ ψάχνει ο Παναθηναϊκός
Ετοιμάζεται να φέρει τον Πορτογάλο χαφ Ολιβέιρα, ο Ολυμπιακός
Τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Δερύνεια (Pics)
«Σε συζητήσεις με τον Ουναχί ο Παναθηναϊκός»