Αποχωρεί από την ΑΕΛ ο Μεντόγεβιτς-Προφορική συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές

Στην αποχώρηση του Σλόμπονταρ Μεντόγεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στη Βοϊβονίντα, κλήθηκε να αναφερθεί ο Νικόλας Λεβένβτης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM εκπρόσωπος Τύπου τη ΑΕΛ ανέφερε πως, «δέχθηκε μία πρόταση να συνεχίσει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του. Κάναμε μία συζήτηση μαζί του, δεν θα σταθούμε εμπόδιο να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε. Αν όλα πάνε καλά, θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Βοϊβοντίνα. Πάντα μας εξέφραζε την επιθυμία του να πάει κάποια στιγμή στην ομάδα που ξεκίνησε. Δεν το περιμέναμε φέτος. Είναι ένα πλήγμα για μας, όμως η ζωή συνεχίζεται. Ούτως ή άλλως θα κάναμε μία προσθήκη στη θέση του. Αναμένουμε εντός της ημέρας τα νεότερα».

Για τον Κονσταντίνι που δοκιμάζεται είπε ότι, «αφήνει θετικά στοιχεία, έχουμε και το αυριανό φιλικό με την Ανόρθωση και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο κ. Κόλμαν».

Για τις επόμενες μεταγραφές πρόσθεσε ότι, «ο Άβραχαμ είναι ήδη στην Κύπρο, αυτή τη στιγμή περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Συνεχίζουμε την ενίσχυση. Υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με δύο ποδοσφαιριστές, αναμένουμε το τυπικό μέρος για να τους ανακοινώσουμε».

Σε ερώτηση πόσες κινήσεις θα γίνουν ακόμη είπε ότι, «ακόμη τέσσερις και θα δούμε αν ζητήσει κάτι περισσότερο ο κ. Κόλμαν».

Για το αυριανό φιλικό με την Ανόρθωση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ ανέφερε πως, «είναι ένα πολύ δυνατό τεστ. Μια νέα ομάδα, όπως κι εμείς. Πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας, καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρών του. Δυο ώρες πριν το παιχνίδι θα γίνει ένα pre-game για τους μικρούς φίλους μας».

Για τα διαρκείας πρόσθεσε πως, «είναι κοντά στα 2000. Ο στόχος μας είναι τα 4000».

«Χαιρετίζουμε αυτή την απόφαση, θέλουμε τον κόσμο όλων των ομάδων να πηγαίνει στα γήπεδα. Να μείνουμε μακριά από ακρότητες, να αποδείξουμε ότι ο κόσμος πρέπει να πηγαίνει στο γήπεδο», δήλωσε για την απόφαση της ΚΟΠ για μετακίνηση των οπαδών στα γήπεδα.

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα