Οι αγώνες Ομόνοιας, ΑΕΚ, Πάφος FC και Παναθηναϊκού στην Megabet Plus με τις πιο δυνατές αποδόσεις

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Οι αγώνες Ομόνοιας, ΑΕΚ, Πάφος FC και Παναθηναϊκού στην Megabet Plus, που προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις για τους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης. Πολλές οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά Europa League και Conference League, και οι επιλογές για στοίχημα από την Megabet Plus όπως κάθε φορά πολλές. Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Και νέα εφαρμογή στο App Store εδώ: http://bit.ly/megabet-plus

Ομόνοια - Τορπέντο: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας δίνει 1.65, ενώ για νίκη της Τορπέντο δίνει 5.19. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.14. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 2.02, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.80. Στο 2.00 το GG, στο 1.75 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΜΟΝΟΙΑ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ

Πάκσι - ΑΕΚ: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Πάκσι δίνει 2.83, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 2.52. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.46. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.89. Στο 1.70 το GG, στο 2.08 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΚΣΙ - ΑΕΚ

Ζαλγκίρις - Πάφος: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ζαλγκίρις δίνει 2.45, ενώ για νίκη της Πάφου δίνει 2.98. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.39. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.70. Στο 1.86 το GG, στο 1.87 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΦΟΣ

Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 1.28, ενώ για νίκη της Μπότεφ δίνει 9.93. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.77. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.43. Στο 1.98 το GG, στο 1.81 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Megabet Plus και στα social media (Facebook: @megabetplus, Instagram: @megabetplus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές!

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League
«Θα ήταν έγκλημα εάν αγωνιζόμασταν σε αυτό το γήπεδο»