H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, στον Super Sport FM.

Για τον επαναληπτικό: «Όταν έχεις ένα κακό αποτέλεσμα, τότε θυμάσαι ότι έχει επαναληπτικό. Με την ίδια λογική πρέπει να σκέφτεσαι και όταν έχεις πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι το ζευγάρι που μας έτυχε ήταν υψηλότερου επιπέδου, γνωρίζαμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε αυτή τη στιγμή πως το δικό μας κυριότερο στοιχείο που πρέπει να κυνηγήσουμε είναι η ομοιογένεια, η δική μας ομάδα, ο χρόνος που χρειαζόμαστε. Όταν παίρνεις ένα θετικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

Για την εικόνα στο πρώτο ματς: «Όταν ο προπονητής είπε ότι είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Και από τη νοοτροπία και όχι τίποτα άλλο από το δεύτερο ημίχρονο, μπορώ να πω πως ήταν το μοναδικό γκρίζο σημείο της εμφάνισής μας που θεωρώ πως ήταν και φυσιολογικό στο τέλος της ημέρας γιατί ξέρουμε ότι η διάρκεια είναι το πρόβλημα που πρέπει να διορθώσουμε για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι. Τα δεδομένα μας φέρνουν αυτή τη στιγμή να προετοιμαστούμε για να πάμε στη Μολδαβία να τελειώσουμε τη δουλειά»

Για τους Ελ Αραμπί και Μάιερ: «Φαντάζομαι και εγώ ότι θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι. Τα πάντα πλέον στο ποδόσφαιρο μετρώνται με αριθμούς. Το κουτάκι που μπαίνει στους παίκτες σε προπόνηση και αγώνα είναι ο κυριότερος οδηγός. Η λογική λέει πως ναι θα βελτιωθούν με ακόμη τέσσερις προπονήσεις»

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League