Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Πρεμιέρα με ντέρμπι για την Team USA

Το παιχνίδι των ΗΠΑ απέναντι στη Σερβία ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα για το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Η πρώτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο τουρνουά μπάσκετ βρήκε την Εθνική μας να πέφτει μαχόμενη απέναντι στον Καναδά. Με τη συνέχεια να δίνεται σήμερα, στο Group C με ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια των ομίλων.

Ο λόγος φυσικά για τη «μάχη» της Σερβίας με τις ΗΠΑ, παιχνίδι που θα διεξαχθεί το απόγευμα (18:15, ΕΡΤ3) και εν πολλοίς θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Οι Αμερικανοί επέστρεψαν με τη Revenge Team για να σβήσουν την αποτυχία του περσινού MundoBasket, εκεί όπου οι Σέρβοι έφτασαν ως τον τελικό και ηττήθηκαν από τη Γερμανία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 12:00, το πρόγραμμα στη Λιλ ανοίγουν οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου. Το Νότιο Σουδάν αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο, με τον νικητή να παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την 3η θέση του ομίλου, η οποία ενδεχομένως να οδηγήσει σε πρόκριση, καθώς θυμίζουμε πως στα προημιτελικά θα βρεθούν οι δύο καλύτεροι τρίτοι.

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του