Νότιγχαμ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε την ομάδα, επόμενη συνάντηση με τον αδελφό Ολυμπιακό»

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ταξίδεψε στη Μούρθια για να επισκεφτεί την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Στη Μούρθια έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της η Νότιγχαμ Φόρεστ ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει για τρίτη διαδοχική χρονιά στην Premier League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στην Ισπανία και επισκέφτηκε τους Reds, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως είναι κοντά στην ομάδα του.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε στους παίκτες και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Έλιοτ Άντερσον, Έρικ ντα Σίλβα Μορέιτα, Νίκολα Μιλένκοβιτς και Κάρλος Μιγκέλ, ενώ δείπνησε με τον προπονητή της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο και μέλη της διοίκησης. Στη σχετική τους ανάρτηση οι Reds αναφέρθηκαν στο φιλικό με τον «αδελφό» Ολυμπιακό που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 8 Αυγούστου.

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης ήταν παρών καθώς η Φόρεστ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ισπανία με αγώνα με την Έλτσε το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά τον τελευταίο αγώνα της Φόρεστ στο ταξίδι της στη Μούρθια, ο ιδιοκτήτης μας πέρασε μια ώρα μιλώντας σε όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των νέων μεταγραφών Έλιοτ Άντερσον, Έρικ ντα Σίλβα Μορέιρα, Νίκολα Μιλένκοβιτς και Κάρλος Μιγκέλ, με τους προπονητές και το επιτελείο, μεταφέροντας ένα βασικό μήνυμα ενότητας και συνοχής.

Η ομιλία επικεντρώθηκε στην αξία του οικογενειακού δεσμού και του ομαδικού πνεύματος που συνέχισε να ενισχύεται εντός της ομάδας. Τόνισε τη μεταμορφωτική δύναμη της ενότητας και προέτρεψε την ομάδα να αγωνιστεί, να επιβιώσει και να νικήσει, με μια συλλογική υπόσχεση να μην τα παρατήσει ποτέ.

Η Φόρεστ παρέμεινε δέκα ημέρες στην Ισπανία, όχι μόνο για να δουλέψει σκληρά καθημερινά στο προπονητικό κέντρο, αλλά για να καλλιεργήσει ένα ισχυρό ομαδικό πνεύμα πριν από την τρίτη διαδοχική εκστρατεία των κόκκινων στην Premier League.

Δειτε Επισης

Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ