Η Κολομβία πήρε την πρωτιά του ομίλου και έστειλε την Βραζιλία στην Ουρουγουάη

Η Κολομβία κράτησε την Βραζιλία στο ισόπαλο 1-1, εξασφάλισε την πρωτιά στο Group D και έστειλε την Σελεσάο στην διασταύρωση με την Ουρουγουάη στα προημιτελικά του Copa America.

Η Βραζιλία μπήκε στην αναμέτρηση θέλοντας μόνο τη νίκη για να πάρει την πρωτιά του ομίλου και μόλις στο 12ο λεπτό ο Ραφίνια με τρομερή εκτέλεση φάουλ έβαλε σε θέση οδηγού την Σελεσάο.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο η Κολομβιανοί βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μουνιός στο 40+2' να νικάει από πλάγια θέση τον Άλισον «γράφοντας» το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κολομβία κρατούσε με άνεση το αποτέλεσμα που της εξασφάλιζε την πρωτιά, αφού οι Βραζιλιάνοι ξέμειναν από δυνάμεις και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Βάργκας.

Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, βρήκε την Κολομβία στην πρώτη θέση του Group D και την Βραζιλία να ετοιμάζεται για το κλάσικο της Λατινικής Αμερικής απέναντι στην Ουρουγουάη.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δεμένο χέρι (pic)
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων για Ροντρίγκο η Άρσεναλ
H μεταγραφή του Γουίλιαμς άναψε φωτιές στην Ισπανία-Προσφεύγει στη La Liga η Μπιλμπάο
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Όσιμεν
Ζαλίζει το ποσό των ετήσιων απολαβών του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
Δεν είναι μόνο το... μεροκάματο των 550.000-Ιδιωτικό τζετ και υπηρέτες για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ποστέκογλου έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα έκπληξη
Απέρριψε τη πρόταση της Νότινγχαμ Φόρεστ ο Γουεά
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Χειρουργείται και επιστρέφει σε τρεις μήνες ο Μπέλινγκχαμ