Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη Τύπου για το 1ο Cyprus Street Soccer

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η διάσκεψη Τύπου για το 1ο Cyprus Street Soccer Powered by Cablenet στο Δημαρχείο Παραλιμνίου, παρουσία του Δημάρχου Παραλιμνίου - Δερύνειας Γιώργου Νικολέττου καθώς και εκπροσώπων των εταιρειών χορηγών.

Σε σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος αναφέρει πως «Η αθλητική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Αυγούστου στην Πλατεία Πρωταρά, αποτελεί μια πρωτοβουλία της εταιρείας Game On Pro Marketing που φέρνει κοντά ποδοσφαιρόφιλους όλων των ηλικιών για να διαγωνιστούν σε αγώνες 15 λεπτών, 2 εναντίον 2». 

Σημειώνεται πως «οι κατηγορίες συμμετοχής περιλαμβάνουν παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, εφήβους ηλικίας 13-17 ετών και οικογένειες με ένα παιδί μέχρι 15 ετών και έναν ενήλικα». 

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου - Δερύνειας Γιώργος Νικολέττος, σε δήλωσή του, τόνισε «τη σημασία της εκδήλωσης για την τοπική κοινότητα και εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας την κοινωνική και φιλανθρωπική της διάσταση». 

Όπως αναφέρεται «όλα τα έσοδα από τις εγγραφές θα διατεθούν στο ίδρυμα "Μικροί Ήρωες" Λουκάς Φουρλάς, το οποίο στηρίζει παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο». 

«Με μόνο 84 διαθέσιμες θέσεις, η έγκαιρη εγγραφή είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτή την πρωτοποριακή εκδήλωση. Η εγγραφή είναι εύκολη και μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας, [www.streetsoccer.cy]www.streetsoccer.cy» προστίθεται.

Ο Δήμος εκφράζει την ελπίδα ο κόσμος να στηρίξει τους συμμετέχοντες και να απολαύσει μια ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο και χαρά. 

Δειτε Επισης

Στα ραντάρ ιαπωνικής ομάδας ο Ντβάλι
Ολοκληρώθηκε το deal του Απόλλωνα για Κάρλος Μπαραόνα-«Όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο εξωτερικό»
Όλο και πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί
Με το τριφύλλι στο στήθος ο Ελάντερ-Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Ομόνοια
Στη Ανόρθωση ο Μπόγιαν Μιλοσάβλιεβιτς
Εντός επόμενων δύο εβδομάδων η επανεξέταση μέτρου για μετακίνηση φιλάθλων
Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών
Ανακοίνωσε τον Bojan Milosavljevic η Ανόρθωση
Ισόπαλο το δεύτερο φιλικό τεστ του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Κύριος ο Γούλερι-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης