Κλείνει λόγω εργασιών το Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι το Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» κλείνει την 1η Αυγούστου 2024 για συντήρηση και αναβάθμιση. Ο Οργανισμός, σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες που χρησιμοποιούν το αθλητικό κέντρο, έχει προβεί σε διευθετήσεις για την απρόσκοπτη συνέχιση των προπονήσεων των αθλητών.

Συγκεκριμένα, για την Ομοσπονδία Γυμναστικής θα ανεγερθεί εντός δύο μηνών αίθουσα σε σχολείο της Λεμεσού. Στο μεσοδιάστημα ο ΚΟΑ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία έχουν μεριμνήσει για την καθημερινή δωρεάν μεταφορά των αθλητών στη Λάρνακα για προπόνηση. Η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών θα στεγαστεί προσωρινά σε αναβαθμισμένο από τον ΚΟΑ χώρο στο Τσίρειο Στάδιο. Στην Ομοσπονδία Ξιφασκίας έχει παραχωρηθεί χώρος στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» στη Λευκωσία. Η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης θα φιλοξενείται σε αναβαθμισμένο από τον ΚΟΑ χώρο σε σχολείο στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού. Παράλληλα έχουν γίνει διευθετήσεις για τα τμήματα πετόσφαιρας της Νέας Σαλαμίνας και της ΑΕΚ Καραβά.

Ο ΚΟΑ συμμερίζεται τις ανησυχίες των αθλητών, προπονητών και γονιών ως προς την αναστάτωση που δημιουργείται, αλλά οι διευθετήσεις αυτές είναι αναγκαίες για την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών στα πλαίσια των χρονοδιαγραμμάτων που δεσμεύτηκε η χώρα μας για τις ανάγκες της διοργάνωσης του προκριματικού ομίλου του Eurobasket το 2025.

Ο ΚΟΑ ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεργασία και τη θετική στάση που επέδειξαν.

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει ο Ρίκι Ρούμπιο-«Ένα βράδυ είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, όχι με το μπάσκετ, αλλά με τη ζωή»
Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Βαλαντσιούνας, όλα έτοιμα για να σκάσει η βόμβα του Παναθηναϊκού
Λειβαδιώτης: Στόχος της Εθνικής Ανδρών να ξεπεράσει το δικό της ταβάνι στο EuroBasket 2025
Έτοιμος ο Παναθηναϊκός να πυροδοτήσει τη βόμβα με Γιόνας Βαλαντσιούνας
Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά-«Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη στη ζωή μου, είμαι τρεις φορές πιο fit από αυτόν»
Η ΚΟΚ τιμάει τους παλαίμαχους των Εθνικών της ομάδων ενόψει Ευρωμπάσκετ
«Ο Ολυμπιακός στήριξε εμένα και την οικογένειά μου - Να πάμε αυτό το κοινό ταξίδι ακόμα πιο μακριά»
Euroleague: Στέλεχος της χρονιάς ο GM της Φενέρ, Ντέρια Γιανιέρ
Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό-Ανακοίνωσε τη διεθνή Σέρβα, Γιοβάνα Στεβάνοβιτς
Τέλος ο Γκέιμπριελ από τον Παναθηναϊκό