Ματς δίχως αύριο για την Αγγλία, δικαίωμα στο όνειρο για Ελβετία

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Το EURO 2024 μπήκε για τα καλά στα βαθιά και απόψε το βράδυ θα κριθούν οι τελευταίες θέσεις για τα ημιτελικά.

Αγγλία και Ελβετία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε (19:00) στην Merkur Spiel Arena του Ντίσελντορφ για τη φάση των «8» σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

Οι Άγγλοι άρχισαν την διοργάνωση ως ένα από τα μεγάλα φαβορί με ένα εξαιρετικό ρόστερ όμως μέχρι στιγμής έφτασαν στα προημιτελικά μέσα από χίλια μύρια κύματα. Στον όμιλο πέρασαν ως πρώτοι σκοράροντας μόλις δύο γκολ και στους «16» χρειάστηκε η έμπνευση του Μπέλινγκαμ στο 90+5' για να παραμείνουν ζωντανοί και να επικρατήσουν στην παράταση της Σλοβακίας.

Η πίεση προς τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι τεράστια που καλείται να βρει επιτέλους τον τρόπο να αξιοποιήσει την ποιότητα του ρόστερ των τριών λιονταριών απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα όπως η Ελβετία.

Οι Ελβετοί με τη σειρά τους δίκαια θεωρούνται μια από τις πιο οργανωμένες και επικίνδυνες ομάδες του τουρνουά. Στη φάση των ομίλων έδειξαν την ποιότητα τους απέναντι στους οικοδεσπότες Γερμανούς αφού λίγο έλειψε να πάρουν το τρίποντο και την πρώτη θέση, αν δεν ερχόταν το γκολ του Φίλκρουγκ στο 90+2'.

Στους «16» καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες την Ιταλία και με την εικόνα που είδαμε μέχρι στιγμής έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται τα ημιτελικά.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

Δειτε Επισης

Έπεσε σε παγίδα η Τζιρόνα και η Βαλένθια πήρε την πρώτη της νίκη
Η Ρεάλ έπρεπε να την… ιδρώσει τη φανέλα, αλλά έφτασε στην τεσσάρα κόντρα στην Εσπανιόλ
Ο Ναδάλ κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ της Χεορχίνα Ροντρίγκες
Ο Γκάρεθ Μπέιλ απάντησε στο αιώνιο ερώτημα Μέσι ή Ρονάλντο και το βίντεο έγινε viral
Νέο ρεκόρ από τον «τυφώνα» Κέιν
Ρονάλτο ή Μέσι; Ο Γκάρεθ Μπέιλ απάντησε στο αιώνιο ερώτημα και το βίντεο έγινε viral
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 0-3, περίπατος με «διπλό» Τζάκσον
«Είμαι 82, προφανώς και ανησυχώ»-Η εξομολόγηση του Φέργκιουσον για τον φόβο της άνοιας
Η Παρί ασκεί έφεση κατά της απόφασης της LFP για οφειλές 55 εκατ. ευρώ στον Εμπάπε
Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα