«Αρνήθηκε να πάει στη Φενέρ ο Ελ Κααμπί»

Ο Ελ Κααμπί δεν θα πάει στη Φενέρμπαχτσε, με τις αραβικές προτάσεις που έχει στα χέρια του να είναι δελεαστικές.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναφορικά με το μέλλον του. Τις τελευταίες ημέρες έντονο ήταν το… φλερτ της Φενέρμπαχτσε με τον Μαροκινό επιθετικό, ωστόσο δεν άρεσε στον παίκτη ο ρόλος που θα είχε στην τουρκική ομάδα.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ελ Κααμπί αρνήθηκε να πάει στη Φενέρ ως δεύτερη επιλογή για την επίθεση και οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε ναυάγιο. Παράλληλα, στην Τουρκία τονίζεται πως ο 30χρονος φορ έχει μεγάλες προτάσεις από ομάδες της Αραβίας, πέρα από την προσφορά που του έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για παραμονή στο λιμάνι.

Σε κάθε περίπτωση ο Ελ Κααμπί αναμένεται να πάρει σύντομα την τελική του απόφαση και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο την ερχόμενη εβδομάδα, μιας και από τις 10 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Και έως τότε θα πρέπει να γνωρίζουν αν θα κινηθούν για έναν ή για δύο φορ.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Όρτα-Συζητήσεις από μηδενική βάση
Πέθανε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος-Θλίψη στην ΑΕΚ
Η Μπράιτον δεν παίζει μόνη της για Κωστούλα-Στο κόλπο και δεύτερη ομάδα της Premier League
Κρούση Παναθηναϊκού στην Ίντερ για το ποσοστό του Βαγιαννίδη
Ενδιαφέρον και της Μπενφίκα για Μουζακίτη
Πλησιάζει στην Premier League ο Κωστούλας
Στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μουζακίτης
Εν αναμονή της απόφασης Γαλανόπουλου στον Άρη
Γιοβάνοβιτς: Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στην Εθνική Ελλάδας