Ανακοίνωσε τον Ουεντραόγκο η ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ντίλαν Ουεντραόγκο, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το deal θα ολοκληρωθεί μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λεμεσού αναφέρει πως, «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Dylan Ouedraogo για τα επόμενα 2 χρόνια. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή θα ενεργοποιηθεί εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Dylan Ouedraogo (22/07/1998) αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή και την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην ελβετική FC Stade-Lausanne. Προηγούμενες του ομάδες ήταν η βελγική Leuven (2020-2023) και ο Απόλλωνας (2018-2020), ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Δειτε Επισης

Γιοβάνοβιτς: Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στην Εθνική Ελλάδας
Κορυφαίος προπονητής ο Ηλίας Χαραλάμπους
Πετράκης: Για μένα είναι ευλογία να βλέπω το παιδί μου στην Α’ Εθνική και να είμαστε αντίπαλοι
Παρελθόν από τον Απόλλωνα ο Μπουαγκάρντ
Δεύτερη ευκαιρία στη Γεωργία για την Εθνική Γυναικών
Ήττα της Εθνικής Γυναικών στη Μάλτα-Στόχος η δεύτερη θέση
Ανοίγει τα χαρτιά του από βδομάδας ο Κούμας-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το ενδεχόμενο παραίτησής του
Βάζει υπογραφή και παρουσιάζεται ο Τραμετσάνι
Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ
Ξεκάθαρο μήνυμα Αρτυματά-«Είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι»