Γαλλία- Βέλγιο 81-75: Πήρε το «θρίλερ» στην παράταση και... έφυγε για τελικό

Η Γαλλία ύστερα από ένα μεγάλο θρίλερ το οποίο κρίθηκε στην παράταση, νίκησε το Βέλγιο με 81-75 και πήρε την πρόκριση στον τελικό των γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει την Αμερική.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά, η Γαλλία αντιμετώπισε το Βέλγιο και ύστερα από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο χρειάστηκε να οδηγηθεί στο επιπλέον πεντάλεπτο ώστε να βγει ο νικητής, οι «τρικολόρ» επικράτησαν με 81-75 και πήραν την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής όπου θα τα «βάλει» με τις ΗΠΑ.

Ενώ απέμεναν 50 δευτερόλεπτα για τη λήξη, η Τζούλι Βανλού με ελεύθερες βολές έφτασε την απόσταση στο -3 για το Βέλγιο (66-63) ενώ στη συνέχεια και ενώ το ρολόι έδειχνε 8 δεύτερα για το τέλος του αγώνα, η Έμα Μίσεμαν βρήκε τρίποντο και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση, εκεί όπου οι Γαλλίδες απέκτησαν το πάνω χέρι και επιβλήθηκαν.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 31-36, 48-51, 66-66, 81-75 (παρ.)

Δειτε Επισης

Νέο αστέρι στην οικογένεια Αλκαράθ-Ο Χάιμε κατέκτησε το Ευρωπαϊκό με την Ισπανία
Η αινιγματική απάντηση του Λίλαρντ στην είδηση που θέλει τον Γιάννη να γνώριζε την απομάκρυνσή του
Βρήκαν αυτό που έψαχναν οι Λέικερς-Ο Έιτον έκλεισε για δύο χρόνια στο Λος Άντζελες
Ξεκίνησε τις θεραπείες ο Πολονάρα:-«Θα είναι μια ανυπόφορη περίοδος, θα παλέψω και θα αντισταθώ»
Wimbledon: Επίδειξη δύναμης από Αλκαράθ, καθάρισε τον Τάρβετ σε τρία σετ-Έφτασε τις 20 σερί νίκες στο tour
Μιλτιάδης και Κόβαλτσουκ οι νικητές του Πρωταθλήματος ποδηλασίας αντοχής δρόμου
Σε εξέλιξη διασύνδεση έκδοσης εισιτηρίων για EuroBasket και έκδοσης κάρτας φιλάθλου
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η κλήση της Εθνικής Ανδρών για το EuroBasket 2025