Η νέα επαφή με τον Φαμπιάνο και οι ενδοιασμοί για την περίπτωση του Μαρκάο

Ο Άρης έχει εστιάσει στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και προς αυτή την κατεύθυνση προχώρησε σε νέα επαφή με τον Φαμπιάνο Λέισμαν κι ενώ προτάθηκε η περίπτωση του 28χρονου Βραζιλιάνου Μαρκάο.

Η προφορική συμφωνία με τον Μάρτιν Φρίντεκ κάλυψε (ως ένα βαθμό) τη μεγαλύτερη αγωνιστική ανάγκη του Άρη και πλέον απομένει η επικύρωσή της με την άφιξη του 32χρονου Τσέχου αριστερού full back στη Θεσσαλονίκη και φυσικά με την ενσωμάτωση του στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα όπου οι «κίτρινοι» αποφάσισαν να εμπιστευτούν αλλά και να επενδύσουν στον 19χρονο Φιλίπ Σίντκλιβ καθώς ο Σουηδός γκολκίπερ ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και από Δευτέρα (12/8) θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Αμέσως επόμενη ανάγκη είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας καθώς αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» διαθέτουν τους Φραν Βέλεθ, Λίντσεϊ Ροζ και Γιάκουμπ Μπράμπετς με τον πρώτο μάλιστα να μην βρίσκεται στο επίπεδο ετοιμότητας που θα ήθελε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» έχουν εστιάσει στην προσθήκη κεντρικού αμυντικού και πρόσφατα προχώρησαν σε νέα επαφή με τον Φαμπιάνο Λέισμαν δεδομένου του ότι ο Βραζιλιάνος παραμένει ελεύθερος στην αγορά, περιμένοντας επίσης την πρόταση από Σαουδική Αραβία για την οποία έχουν δεσμευτεί οι εκπρόσωποί του. Στη νέα επαφή δεν διαπιστώθηκε αλλαγή των δεδομένων καθώς ο 32χρονος διατηρεί την ελπίδα του για την εξασφάλιση του συμβολαίου που αναζητά από τις αρχές του καλοκαιριού. Είναι αλήθεια όμως ότι περίμενε διαφορετική εξέλιξη των πραγμάτων και όχι να βρίσκεται σε θέση αναμονής έπειτα από το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Επί της ουσίας, καθώς ο Φαμπιάνο έδειξε τη διάθεση παροχής χρόνου στους ατζέντηδές του, η κουβέντα δεν προχώρησε παρακάτω.

Κατά τις ίδιες πηγές, στους «κίτρινους» προτάθηκε και η περίπτωση του 28χρονου Βραζιλιάνου στόπερ Μαρκάο ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη αλλά η ισπανική ομάδα ήδη τον έχει τοποθετήσει στην transfer list καθότι δεν τον υπολογίζει και παράλληλα επιδιώκει να γλιτώσει χρήματα μέσα από το υψηλό συμβόλαιό του. Για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, το club επένδυσε ένα ποσό της τάξεως των 12 εκατ. ευρώ καθώς τόσα έδωσε στη Γαλατάσαραϊ με τη φανέλα της οποίας έκανε εξαιρετικά παιχνίδια μετρώντας συνολικά 141 παιχνίδια. Η δε τουρκική ομάδα τον είχε αποκτήσει από την πορτογαλική Τσάβες έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η πορεία του Μαρκάο στη Σεβίλλη ήταν απογοητευτική και πλούσια σε τραυματισμούς με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε βάθος διετίας (2022-2024) έπαιξε σε μόλις 21 παιχνίδια. Πρόσφατα μάλιστα (29/7) τραυματίστηκε εκ νέου σε φιλικό παιχνίδι και τα ισπανικά media ασχολήθηκαν εκτενέστερα με τους τραυματισμούς του. Πιο σοβαρός ήταν η ρήξη μηριαίου το 2022 και παράλληλα διαχειρίστηκε αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς. Αναφέρουν επίσης ότι στη Σεβίλλη αντιλαμβάνονται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραχωρήσουν τον παίκτη βάζοντας στη ζυγαριά και το υψηλότατο συμβόλαιό του καθώς οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ.

Δειτε Επισης

Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League