Για το δεύτερο και καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα playoffs του Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μάλμε (13/8, 20.30, Novasports Prime) στην Τούμπα στη ρεβάνς του 2-2 της Σουηδίας με μοναδικό του στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, οι Σουηδοί μπήκαν δυνατά, αιφνιδιάζοντας τον Δικέφαλο του Βορρά και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Γιάνσον στο 28, πριν ο Τάισον ισοφαρίσει λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (42’).

Η Μάλμε πήρε ξανά το προβάδισμα στο 67’, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2 με γκολ του Μπάμπα στο 75’, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς στην υπόθεση-πρόκριση ενόψει της αποψινής κρίσιμης ρεβάνς.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ισπανού μπακ, Γιόνι Ότο, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και για την πρεμιέρα της ομάδας του στη φετινή Stoiximan Super League, κόντρα στον Πανσερραϊκό (17/8, 20:00), ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Τροστ-Εκόνγκ που το προσεχές διάστημα αναμένεται να αποχωρήσει για… άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα για τη Σαουδική Αραβία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισσουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League