Πυροδότησε τη βόμβα τύπου... Λαΐφη ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του

Εκεί που υπήρχε καπνός, υπήρχε τελικά και φωτιά για πιθανή συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη. Οι γαλαζοκίτρινοι, ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Κύπριου διεθνή ποδοσφαιριστή.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει, «η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Λαΐφη. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι τριετής μέχρι και τον Μάιο του 2027».

Σημειώνει επίσης ότι «ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος στις 19/05/1993 (31 ετών) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως ανασταλτικός μέσος. Επιστρέφει στο κυπριακό πρωτάθλημα, μετά από 8 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στο πρωτάθλημα Βελγίου, με περισσότερους από 250 αγώνες πρωταθλήματος».

Καταληκτικά τονίζει πως «είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιστρέφει ο Νεόφυτος Λάρκου-Έκλεισε η συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα
Εντός της επόμενης εβδομάδας ανακοινώνει την απόφαση του ο Λοΐζιδης
Υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ ο πρώην διαιτητής, Χάρης Γλυκύς
Δημοσθένους: Θα είμαι αντίπαλος του Λοϊζίδη αν δεν έχει άλλο υποψήφιο, αν μείνει δεν θα αλλάξει κάτι
Την Παρασκευή το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων στην Αρμενία
Παπασταύρου για Κούμα-«Δεν είπε γιατί αποχωρεί, έχω κάποια άτομα υπόψιν μου που είναι ηθικοί»
Παπασταύρου: Κάποιοι από την ΚΟΠ μας είπαν να μην πληρώνουμε, γιατί δεν θα πληρώσει κανένας
Η τοποθέτηση του Παπασταύρου για τον Μπεργκ-«Η πρώτη επαφή ήταν μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα