Αναδιπλώθηκε ο Μαντούκα για τα πυρά σε Πρόδρομο-Απολογείται και εξυμνεί Λαΐφη

Αναδιπλώθηκε μετά την χθεσίνη του ανάρτηση, που έβαλλε κατά του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη και της επιλογής του να αποκτήσει τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για απλήρωτους ποδοσφαιριστές, ο Γκουστάβο Μαντούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ξέσπασε κατά Πρόδρομου ο Μαντούκα-Μπηχτές για Λαΐφη και απλήρωτους παίκτες

Σε νέα ανάρτηση του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τονίζει πως «αρχικά θα ήθελα να απολογηθώ αν έχω προσβάλει κάποιον ή παρεξηγήθηκα από τους οπαδούς που σέβομαι και εκτιμώ αφάνταστα. Η πρόθεση μου δεν ήταν να τους προσβάλω ή να δημιουργήσω προβλήματα, αλλά ως οπαδός να εκφράσω την άποψή μου και τη δυσαρέσκειά μου. Όπως όλοι οι άλλοι, θα ήθελα να δω την ομάδα Champions League».

Σημειώνει ακόμη ότι «η χθεσινή ανακοίνωση με εξόργισε και με έπνιγε γιατί κάποιες φορές βλέπω τα πράγματα από την οπτική του παίκτη. Δυστυχώς, επέλεξα τη λάθος στιγμή, να εκφράσω τα αισθήματα μου».

Σε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, είπε πως «επίσης, θα ήθελα να πω κάτι και για τον Λαΐφη, ότι κατά την άποψή μου είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα αρκετά. Θα εμψυχώνω την ομάδα και ελπίζω ότι θα προκριθούμε στο Europa League. Απολογούμαι ξανά».

453969892_481773441334628_2801404501705961144_n

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαντούκα, σε προηγούμενη ανάρτησή του, έγραψε, «αυτό είναι απίστευτο! Πριν από το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, ο πρόεδρος ανακοινώνει μια νέα μεταγραφή στην οποία ο παίκτης θα λάβει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων, ενώ οι υφιστάμενοι παίκτες του έχουν ακόμα πολλά χρήματα που πρέπει να εισπράξουν κυρίως από την προηγούμενη σεζόν».

Σημείωσε ακόμα ότι «αυτό μπορεί να είναι μια απίστευτη στρατηγική για τους φιλάθλους που πιστεύουν σε αυτόν τον πρόεδρο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αποκρουστικό για τους παίκτες και για τους ανθρώπους που ονειρεύονται ένα υγιές μέλλον με νίκες για τον ΑΠΟΕΛ».

e88041a2-4de0-47c3-a412-956e72d7eee2

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του