O Σάκα υπέγραψε το πρώτο τρίποντο της σεζόν για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ξεκίνησε με τρίποντο τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν. Οι Κανονιέρηδες στην πρεμιέρα τους στην Premier League 2024-25 υπέταξαν τη Γουλβς με 2-0, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον σκόρερ και δημιουργό Μπουκάγιο Σάκα. Για τους φιλοξενούμενους πέρασε στο ματς στο 76' ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε εξ αρχής το πάνω χέρι και έκλεισε τους Λύκους στην περιοχή τους. Στο 18' Σάκα και Χάβερτς έκαναν το 1-2, ο πρώτος εκτέλεσε και ο Σα μπλόκαρε. Στο 25' η πίεση των Λονδρέζων απέδωσε καρπούς. Ο Σάκα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σα δεν πρόλαβε να διώξει την μπάλα στην έξοδο του και ο Χάβερτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Γουλβς είχε την ευκαιρία της να ισοφαρίσει στο 36', όταν ο Ράγια απέκρουσε την κεφαλιά του Λάρσεν.

Στο 50ο λεπτό ο Μαρτινέλι από τα αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Χάβερτς αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Στο 68' ο Σαλιμπά έκανε κάκιστη πάσα, ο Κούνια έκλεψε, πλάσαρε αλλά η εκτέλεση του ήταν πολύ αδύναμη και ο Ράγια μπλόκαρε με ευκολία. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 74'. Ο Χάβερτς κουβάλησε την μπάλα, την πέρασε στον Σάκα, ο οποίος απέφυγε τον Αϊτ Νουρί και με τρομερό πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Άρσεναλ: Ραγιά, Ζιντσένκο (69’ Τίμπερ), Γκάμπριελ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Παρτέι, Όντεγκααρντ, Ράις, Χάβερτς, Σακά (80’ Τροσάρ), Μαρτινέλι

Γουλβς: Σα, Ντόχερτι, Αΐτ Νουρί (84’ Ντόουσον), Τότι, Μοσκέρα, Λεμινά, Μπελεγκάρντ (57’ Κούνια), Ζ.Γκόμες (84’ Τσικίνιο), Χουάνγκ, Στραντ Λάρσεν (84’ Σαράμπια), Ρ.Γκόμες (75’ Ποντένσε)

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δεμένο χέρι (pic)
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων για Ροντρίγκο η Άρσεναλ
H μεταγραφή του Γουίλιαμς άναψε φωτιές στην Ισπανία-Προσφεύγει στη La Liga η Μπιλμπάο
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Όσιμεν
Δεν είναι μόνο το... μεροκάματο των 550.000-Ιδιωτικό τζετ και υπηρέτες για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ποστέκογλου έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα έκπληξη
Απέρριψε τη πρόταση της Νότινγχαμ Φόρεστ ο Γουεά
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Χειρουργείται και επιστρέφει σε τρεις μήνες ο Μπέλινγκχαμ
Η Μπάγερν έδωσε τα χέρια με τον Νικ Βολτεμάντε της Στουτγκάρδης