Περιμένουν τον «mister goal» οι Ομονοιάτες-Τα ονόματα στο τραπέζι και η πιθανή έκπληξη

Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ήταν γνωστό ότι η Ομόνοια θα προχωρούσε σε ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, αφού οι μόνοι διαθέσιμοι φορ που απέμειναν στο τριφύλλι είναι ο Ανδρόνικος Κακουλλής και ο Μάριους Στεπίνσκι.

Μάλιστα, η διαφαινόμενη αποχώρηση Κακουλλή για το εξωτερικό και την Γκέτεμποργκ, που τελικά ναυάγησε, θα άφηνε το τριφύλλι με ένα επιθετικό, κάτι που αποφεύχθηκε τελικά την υστάτη.

Την ίδια ώρα, η ονοματολογία γύρω από τον επιθετικό που θα φέρουν οι πράσινοι δίνει και παίρνει, με τον Αραούχο, τον Καμαρά και τον Γιονσεν να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όμως όπως φαίνεται δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση από πλευράς της διοίκησης των πρασίνων.

Ένα από τα δεδομένα, είναι πως οι πράσινοι θέλουν να δώσουν ένα σεβαστό ποσό για να φέρουν τον «mr. Goal» στο Ηλίας Πούλλος, όμως θέλουν να μειώσουν το ρίσκο στην τελική τους επιλογή.

Το γεγονός ότι η Ομόνοια αποδίδει καλά μέχρι στιγμής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε συνδυασμό με το ότι δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα απ’ αυτή την εβδομάδα, δίνει περιθώριο στο τριφύλλι να εξαντλήσει το χρόνο που έχει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, για να καταλήξει στον παίκτη που θα φέρει.

Δεν αποκλείεται πάντως, ο ποδοσοφαιριστής που θα μετακινηθεί στην Ομόνοια, να μην είναι κάποιος το όνομα του οποίου είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά να αποτελέσει έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»