Έφυγε από την ζωή ο Κρεγκ Σέικσπιρ, πρώην προπονητής της Λέστερ

Απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών ο Κρεγκ Σέικσπιρ. Ο Άγγλος προπονητής είχε διαγνωστεί πέρσι με καρκίνο και ακολουθούσε θεραπείες, αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε.

Ο εκλιπών υπήρξε βοηθός του Κλαούντιο Ρανιέρι στην ιστορική σεζόν κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Λέστερ το 2016, ενώ τον Μάρτιο του 2017 ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή μέχρι και το τέλος της σεζόν. Μάλιστα ήταν στον πάγκο της αγγλικής ομάδας όταν απέκλεισε την Σεβίλλη για να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League το 2017.

Καθοδήγησε τις «αλεπούδες» για 24 αναμετρήσεις και εργάστηκε επίσης σε Έβερτον, Νόριτς, Άστον Βίλα, Χαλ και Γουότφορντ, ενώ ήταν και στο πλευρό του Σαμ Αλαρντάις στο ένα παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα κυρίως στην Γουόλσολ (με πάνω από 350 εμφανίσεις) και πέρασε επίσης από Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Γουέστ Μπρομ και Γκρίμσμπι.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δεμένο χέρι (pic)
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων για Ροντρίγκο η Άρσεναλ
H μεταγραφή του Γουίλιαμς άναψε φωτιές στην Ισπανία-Προσφεύγει στη La Liga η Μπιλμπάο
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Όσιμεν
Ζαλίζει το ποσό των ετήσιων απολαβών του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
Δεν είναι μόνο το... μεροκάματο των 550.000-Ιδιωτικό τζετ και υπηρέτες για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ποστέκογλου έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα έκπληξη
Απέρριψε τη πρόταση της Νότινγχαμ Φόρεστ ο Γουεά
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Χειρουργείται και επιστρέφει σε τρεις μήνες ο Μπέλινγκχαμ