Έφυγε από την ζωή ο Κρεγκ Σέικσπιρ, πρώην προπονητής της Λέστερ

Απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών ο Κρεγκ Σέικσπιρ. Ο Άγγλος προπονητής είχε διαγνωστεί πέρσι με καρκίνο και ακολουθούσε θεραπείες, αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε.

Ο εκλιπών υπήρξε βοηθός του Κλαούντιο Ρανιέρι στην ιστορική σεζόν κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Λέστερ το 2016, ενώ τον Μάρτιο του 2017 ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή μέχρι και το τέλος της σεζόν. Μάλιστα ήταν στον πάγκο της αγγλικής ομάδας όταν απέκλεισε την Σεβίλλη για να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League το 2017.

Καθοδήγησε τις «αλεπούδες» για 24 αναμετρήσεις και εργάστηκε επίσης σε Έβερτον, Νόριτς, Άστον Βίλα, Χαλ και Γουότφορντ, ενώ ήταν και στο πλευρό του Σαμ Αλαρντάις στο ένα παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα κυρίως στην Γουόλσολ (με πάνω από 350 εμφανίσεις) και πέρασε επίσης από Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Γουέστ Μπρομ και Γκρίμσμπι.

Δειτε Επισης

Ιδιοκτήτης ομάδας ο Μούσα Ντεμπελέ
Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία-Μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα
«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Τσάβι Σίμονς»
Τρόλαραν τη Λιόν οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν
Θρίλερ ο τίτλος στη Serie A ανάμεσα σε Ίντερ, Νάπολι–Πιθανό το μπαράζ!
Πένθος και στη Serie A για τον Πάπα Φραγκίσκο–Αναβλήθηκε η αγωνιστική
Ηγέτες από κούνια και μέχρι τη… σύνταξη-Η 11αδα που εχει νικήσει τον χρόνο
Γαλλική Ομοσπονδία για το Σεντ Ετιέν-Λιόν: «Οι διαιτητές αξίζουν σεβασμό»
Νέο δημοσίευμα: «Ο Αντσελότι είναι έτοιμος για τη Βραζιλία»
Οι «μπεργκαμάσκι» έκαναν νέα ζημιά στην Μίλαν