Ντινάμο - Σάλτσμπουργκ και Γιουνγκ Μπόις - Γαλατασαράι με 0% γκανιότα και με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές ματσάρες για τα πλέι-οφ του Champions League, και επιλογές για στοίχημα από την Megabet Plus όπως κάθε φορά πολλές. Η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο προσφέρει τα ματς Ντινάμο Κιέβου - Σάλτσμπουργκ και Γιουνγκ Μπόις -Γαλατασαράι με 0% γκανιότα. Στα άλλα ματς της βραδιάς, Μάλμε - Σπάρτα Πράγας και Μίντιλαντ - Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Και νέα εφαρμογή στο App Store εδώ: http://bit.ly/megabet-plusΝτινάμο Κιέβου - Σάλτσμπουργκ: Αναμέτρηση για τα πλέι-οφ του Champions League που θα βρείτε στην Megabet Plus με 0% γκανιότα! Στο ματς το over 2.5 γκολ δίνει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.19. Στο 1.54 το GG, στο 2.37 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Γιουνγκ Μπόις - Γαλατασαράι: Αναμέτρηση για τα πλέι-οφ του Champions League πουθα βρείτε στην Megabet Plus με 0% γκανιότα! Στο ματς το over 2.5 γκολ δίνει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.19. Στο 1.58 το GG, στο 2.28 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Μάλμε - Σπάρτα Πράγας: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Μάλμε δίνει 2.28, ενώ για νίκη της Σπάρτα Πράγας δίνει 3.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.52. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.81, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.97. Στο 1.65 το GG, στο 2.15 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΛΜΕ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Μίντιλαντ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Μίντιλαντ δίνει 1.58, ενώ για νίκη της Σλόβαν δίνει 5.52. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.18. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.84, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.93. Στο 1.90 το GG, στο 1.84 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης.

Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Megabet Plus και στα social media (Facebook: @megabetplus , Instagram: @megabetplus ) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές!

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα