Στη μάχη των play-offs του Conference League Ομόνοια και Πάφος FC

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στις 8 απόψε, στο ΓΣΠ, για τα play-offs του Conference League, την PFC Zire Αζερμπαϊτζάν, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου, στις 19:00, στην «Dalga Arena», στο Μπακού.

Η Ομόνοια προκρίθηκε στα play-offs με δύο νίκες επί της Φέχενφαρ Ουγγαρίας (1-0 στο ΓΣΠ, 2-0 εκτός έδρας).

Η Πάφος F.C. θα αντιμετωπίσει, στα play-offs του Conference League, στις 20:30, στο CFR Cluj Stadium, στην πόλη Κλουζ-Ναπόκα, την CFR Cluz Ρουμανίας, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου, στις 20:00, στο Στάδιο Αλφαμέγα, στη Λεμεσό.

Η Πάφος F.C. πέρασε στα play-offs αποκλείοντας την FC CSKA Σόφιας. Συγκεκριμένα, στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση με την ομάδα της Πάφου να χάνει με 2-1 στον πρώτο αγώνα, να νικά με 1-0 στο δεύτερο στη Λεμεσό και να παίρνει την πρόκριση στην παράταση νικώντας με 4-0.

Στόχος της Ομόνοιας και της Πάφου είναι η πρόκριση στο League Phase της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός, στα play-offs του Conference League, θα κυνηγήσει την πρόκριση στη League Phase του Conference League απέναντι στη γαλλική Λανς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 22:00, στο Στάδιο «Bollaert-Delelis», ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου, στις 21:00, στο ΟΑΚΑ.

Στον χθεσινό αγώνα για τα play-off του Conference League 2024/25, η Γκιμαράες επικράτησε με 3-0 της Ζρίνσκι Μόσταρ, ενώ στον αγώνα της Τρίτης, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία των play-off, ο Νόα νίκησε με 3-0 της Ρουζόμπεροκ.

Σήμερα θα διεξαχθούν, επίσης, οι αγώνες: 19:00 Πιούνικ (Αρμενία)-Τσέλιε (Σλοβενία), 19:00 Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)-Ντρίτα (Κόσοβο), 19:00 Μλάντα Μπόλεσλαβ (Τσεχία)-Πάκσι (Ουγγαρία), 19:30 Πανεβέζις (Λιθουανία)-Δε Νιου Σέιντς (Ουαλία), 20:00 Τζουργκάρντεν (Σουηδία)-Μάριμπορ (Σλοβενία), 20:00 Μπραν (Νορβηγία)-Αστάνα (Καζακστάν), 20:00 Χάκεν (Σουηδία)-Χαϊντενχάιμ (Γερμανία), 20:00 Κοπεγχάγη (Δανία)-Κιλμάρνοκ (Σκωτία), 21:00 Βίκινγκουρ (Ισλανδία)-UE Σάντα Κολόμα (Ανδόρα), 21:00 Ριέκα (Κροατία)-Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία), 21:00 Φιορεντίνα (Ιταλία)-Ακαδημία Πούσκας (Ουγγαρία), 21:00 Κρίβμπας (Ουκρανία)-Μπέτις (Ισπανία), 21:15 Παρτιζάν (Σερβία)-Γάνδη (Βέλγιο), 21:30 Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία)-Σερκλ Μπριζ (Βέλγιο), 21:45 Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε)-Ελσίνκι (Φινλανδία), 21:45 Σεντ Πάτρικς Αθλέτικς (Ιρλανδία)-Μπασακσεχίρ (Τουρκία), 22:00 Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ)-Λαρν (Β. Ιρλανδία), 22:00 Ζανκτ Γκάλεν (Ελβετία)-Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), 22:00 Τσέλσι (Αγγλία)-Σερβέτ (Ελβετία).

Από φέτος διαφοροποιείται ο τρόπος διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών φάσεων και των play-offs. Και στις τρεις διοργανώσεις, οι ομάδες των ομίλων αυξάνονται από 32 σε 36 αλλά καταργούνται οι όμιλοι όπως τους γνωρίζαμε. Στο Conference League οι ομάδες θα δίνουν έξι αγώνες με έξι διαφορετικές ομάδες, τρεις εντός και τρεις εκτός έδρας. Οι πρώτες οκτώ ομάδες από τις 36, θα προκρίνονται στη φάση των «16». Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9 – 24 θα δίνουν διπλούς νοκ άουτ αγώνες για να συμπληρωθούν οι δεκαέξι ομάδες και οι τελευταίες οκτώ, θα αποκλείονται από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα