«Δε γίνεται να είμαστε εκτός Ευρώπης, θα δώσουμε το 100% στη ρεβάνς»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τη Λανς στη Γαλλία αλλά έμεινε ζωντανός για την πρόκριση με το πανέμορφο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι οι πράσινοι θα δώσουν τα πάντα για να συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Παράλληλα για το γκολ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι μια κίνηση που την έχει και βρήκε χώρο για να μπορέσει σκοράρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης στην COSMOTE TV: "Το πρώτο γκολ δείχνει την ποιότητα της Λανς, εκμεταλλεύτηκε κάθε χώρο που αφήσαμε. Το δεύτερο γκολ δείχνει την απροσεξία μας όταν η αντίπαλη ομάδα δέχεται κόκκινη, το είχαμε πάθει και πέρσι με τη Ρεν.

Δείχνει κατ' εμέ την απροσεξία και τη μη συγκέντρωση που έχουμε όταν η αντίπαλη ομάδα δέχεται κόκκινη κάρτα, το πάθαμε και πέρυσι με τη Ρεν αυτό. Κάθε φορά στις αντεπιθέσεις έχουμε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να το λύοσυμε μας στοιχίζει και δεν εκμεταλλεύτηκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο δεύτερο μέρος το λύσαμε, δεν μας απείλησαν και καταφέραμε να σκοράρουμε. Αν είχαμε περισσότερη υπομονή και κυκλοφορούσαμε πιο γρήγορη την μπάλα χωρίς βιασύνη, θα μπορούσαμε να βρούμε περισσότερους χώρους".

Για τη Λανς: "Κατά βάση είναι μια ομάδα που πρεσάρει ψηλά και πάει το ματς στο ένας εναντίος ενός, δεν το είδαμε πολύ σήμερα λόγω της κόκκινης. Θα εκμεταλλευτούμε τους χώρους πίσω στην πλάτη της άμυνας σίγουρα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί το επίπεδο είναι ψηλό και μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Μας έχει στοιχίσει και μας ξαναστοιχίζει στην Ευρώπη".

Για τη ρεβάνς: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι δε γίνεται να είμαστε εκτός Ευρώπης. Θα τα δώσουμε το 100% και με τη βοήθεια του κόσμου για να καταφέρουμε να το γύρισουμε το ματς".

Για το γκολ που πέτυχε: "Είναι κάτι που το έχω από μικρός γενικά, το κάθετο drive, με το που βρίσκω χώρο και χρόνο. Πήγα κατά μέτωπο είδα την κίνηση του αμυντικού και τη γύρισα από την άλλη. Κατάφερα να μπω μπροστά τους και να πλασάρω, ήθελα να τσιμπήσω την μπάλα, αλλά δεν προλάβαινα. Ευτυχώς μπήκε γκολ. Μου το χρωστάει, γιατί το είχα κάνει κανά - δυο φορές και δεν μπήκε".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Οι ευχές του Άρη στον μικρό Γιαννάκη: «Θα κερδίσεις και αυτή τη μάχη»
Η Βοϊβοντίνα κινείται για τον Ραντζέλοβιτς-Ο παίκτης ακούστηκε για μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ
Τζιμπρίλ Σισέ: Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης με αναστολή λόγω κατηγορίας για φορολογική απάτη
Δικός του στο… 90’ ο Ντέγιαν Λόβρεν-Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ
Η Ελλάδα κέρδισε την Ιρλανδία και είναι στην κορυφή του Ομίλου στο Nations League
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιερό
«Μιλά με Παρί για τον Αϊμάν Καρί ο ΠΑΟΚ, αποφασίζει ο παίκτης»
Ελλάδα - Ιρλανδία στο Δουβλίνο για τη 2η αγωνιστική του Nations League
Το ρίσκο του ΠΑΟΚ για τα μετόπισθεν
Έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Πιερό-Φωτογραφίες