Η πρεμιέρα, το ενδιαφέρον για Ginella και οι απουσίες της Ανόρθωσης

Για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου, αλλά και τις μεταγραφικές εξελίξεις, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Supersport Fm, ανέφερε αρχικά ότι «θα πω κάτι που ένιωθα όταν ήμουν μικρός. Τη μέρα που ξεκινούσε το πρωτάθλημα, την περιμέναμε με αγωνία. Ένας λάτρης του ποδοσφαίρου περιμένει πως και πως την έναρξη του «μαραθωνίου». Δύσκολη η σεζόν για την Ανόρθωση, μπορέσαμε με τις προσθήκες να γεμίσουμε το ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε με το «δεξί» μπροστά στον κόσμο μας, έστω και τυπικά φιλοξενούμενοι. Θα δει ο κόσμος το σύνολο που έφτιαξε ο Οκκάς».

Σε σχέση με τις μεταγραφικές εξελίξεις, τόνισε ότι «υπάρχουν κάποιες ουσιαστικές σκέψεις για εξάρι, υπάρχουν επαφές με τον Τζινέλα, όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κοντά και μακριά. Υπάρχουν συζητήσεις με τον Ουρουγουανό, είναι γεγονός πως θέλουμε ενίσχυση στην επίθεση, ενώ από κει και πέρα δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο. Βέβαια, η τελευταία κουβέντα ανήκει στον προπονητή και στην ομάδα του προγραμματισμού».

Παράλληλα, για τα οικονομικά δεδομένα σημείωσε ότι «είναι δύσκολοι αυτοί οι μήνες. Βγήκαμε και από το εμπάργκο των μεταγραφών υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις που εκκρεμούν στην UEFA, προσπαθεί η επιτροπή να έρθουν οι οικονομικές ενέσεις στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Η στήριξη του κόσμου είναι συγκλονιστική. Αν δεν ήταν εκεί, δεν ξέρουμε που θα βρισκόμασταν τώρα. Περίπου 4.5000 διαρκείας δίχως ευρωπαϊκή παρουσία, είμαστε ευχαριστημένοι με τα νούμερα αυτά. Ενώ σήμερα, κόπηκαν 4.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου. Να ενημερώσουμε ότι στη συμφωνία που έχουμε με την Ομόνοια ισχύουν τα παρακάτω. Οι εισπράξεις που θα έρθουν από τους δικούς μας οπαδούς θα είναι της Ανόρθωσης. Αυτά τα χρήματα θα πάνε στα ταμεία της ομάδας, αυτή είναι η συμφωνία των δύο πλευρών. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Η απόφαση της ΚΟΠ για τα 800 εισιτήρια που μπορούν να παίρνουν οι φιλοξενούμενοι, ισχύει για δέκα ομάδες. Εκεί είναι που ισχύουν αυτά τα μέτρα, η Ομόνοια Αραδίππου δεν είναι σε αυτές τις δέκα ομάδες, οπότε προχωρήσαμε κανονικά με τα εισιτήρια. Το θέμα θεωρείται λήξαν και από την Αστυνομία και από όλες τις πλευρές».

Για τους αγωνιστικούς στόχους, είπε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να μην στοχεύουμε ψηλά, δεν θέλουμε να είμαστε κομπάρσοι στην εξάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θα κτυπήσουμε και το κύπελλο, αλλά και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είδανε πολλά τα μάτια μας, πολλοί μας βάζουν στην έβδομη και στην όγδοη θέση του μαραθωνίου, ωστόσο, δεν συμμεριζόμαστε αυτές τις απόψεις. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικό σύνολο».

Για τις απουσίες της ομάδας για τον πρώτο αγώνα, ανέφερε ότι «η ομάδα έχει επιλογές, θα λείψει ο Γκαρσία, καθώς θα επιστρέψει σε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Ο Τεϊσέιρα θα είναι εκτός, όπως και ο Κάργας θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα. Ο Ιωάννου σε περίπου ένα μήνα θα είναι πίσω, ενώ ο Σπόλιαριτς είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Σπόλιαριτς ταιριάζει και στη φιλοσοφία του προπονητή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»