Ξέσπασε ο Σωφρόνης για το πρώτο γκολ του Άρη-Φωνές και για κόκκινη στον Κβιλιτάια

Ξέσπασε ο Σωφρόνης Αυγουστή, για την φάση του πρώτου γκολ του Άρη, στην αναμέτρηση με την ομάδα του, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Καρμιώτισσας, ανέφερε ότι «είχαμε μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Πριν να δεχτούμε το γκολ κυριαρχήσαμε. Δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο».

Σημείωσε επίσης πως «μπορεί να ήταν γκολ το πρώτο του Άρη, αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι, δεν μπορείς να πας πίσω και να δίνεις γκολ. Τη στιγμή που ο αντίπαλος σκόραρε το 2ο γκολ, ο δικός μας παίκτης ήταν στο έδαφος. Να μην έχουν παράπονο όταν τους τα κάνουμε γιατί ίσως βρεθούν κι αυτοί σε τέτοια θέση».

Τόνισε επίσης πως «δεν έχει πρόβλημα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε τρία γκολ από μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Είναι κρίμα γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες μου. Θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα τη φετινή χρονιά. Η ίδια φάση με το πρώτο γκολ έγινε στην Αγγλία, έγινε λάθος και ξεκίνησε το ματς και δεν μπορούσε να πάει πίσω ο διαιτητής. Δεν είναι μόνο αυτή η φάση, είναι και η 2η κίτρινη που δεν δόθηκε στον Κβίλι. Είναι κρίμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος