Η καίρια παρέμβαση Πρόδρομου και η στροφή στη γνωστή συνταγή

Είναι γνωστό τοις πάσι σε όποιον ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ότι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μόλις αντιληφθεί ότι στην ομάδα του κάτι δεν πηγαίνει καλά και ίσως χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να αλλάξει τα δεδομένα στη ζυγαριά, θα το πράξει, ιδίως στην περίπτωση των προπονητών.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Νταβίντ Γκαγιέγο, ο οποίος πήγε το καλοκαίρι στον Αρχάγγελο, αλλά με τα αποτελέσματα που είχε μέχρι σήμερα η ομάδα, αλλά και με τις εμφανίσεις της, δεν έπεισε ούτε τον κόσμο της, ούτε τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Έτσι, ο Πρόδρομος Πετρίδης αποφάσισε να αλλάξει τον προπονητή του και να φέρει στη θέση του τον Χοσέ Ντομίνγκεζ, που ήταν πέρυσι βοηθός του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, με εξαίρεση την περσινή χρονιά, όταν κράτησε τον Σα Πίντο στην ομάδα, παρά κάποιες αποτυχίες που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι στα αρχικά στάδια της χρονιάς, απόφαση που τελικά του βγήκε, πήγε με την πεπατημένη άλλων ετών, απομακρύνοντας τον προπονητή, με στόχο η ομάδα να καταφέρει αρχικά να μπει στους ομίλους του Europa League και να διατηρήσει τα σκήπτρα της στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, θέλοντας να μειώσει την πιθανότητα ρίσκου, έφερε στην ομάδα έναν προπονητή που γνωρίζει τα δεδομένα στον Αρχάγγελο, αλλά και αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ αντίστροφα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τα θέλω του προπονητή.

Έτσι, με την στροφή στη γνωστή επιτυχημένη συνταγή του Ντομίνγκεζ, ο ΑΠΟΕΛ θέλει από την ερχόμενη Πέμπτη να κάνει βήματα μπροστά, με στόχο να περάσει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το αν θα πετύχει ή όχι η κίνηση του κ. Πετρίδη, θα το δείξει ο χρόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος