Η μπανανόφλουδα της πρεμιέρας και το πρόγραμμα βουνό για την Ανόρθωση

Η Ανόρθωση ξεκίνησε με το αριστερό την χρονιά, μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια Αραδίππου με σκορ 0-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος και σε μια χρονιά που όλοι την χαρακτηρίζουν μεταβατική για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Πέραν του γεγονότος ότι η Ανόρθωση δεν κέρδισε, φάνηκαν οι αδυναμίες που έχει στο ρόστερ της, αφού την ώρα που η ομάδα της Αραδίππου αμύνθηκε με διπλή ζώνη, οι κυανόλευκοι δεν είχαν τις απαντήσεις για να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέραν των τριών με τεσσάρων ευκαιριών που έχασε η Ανόρθωση, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 53’ να μην δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Σίγουρα, μεταγραφές θα γίνουν, στα οικονομικά πλαίσια που υπάρχουν βέβαια, όμως μετά τους δύο πρώτους χαμένους βαθμούς, ακολουθεί πρόγραμμα βουνό.

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει κατά σειρά Απόλλωνα (εντός), Πάφο (εκτός) και Ομόνοια (εντός), τις επόμενες τρεις αγωνιστικές κι ως εκ τούτου θα ψάξει να καλύψει μέσα από αυτούς τους αγώνες το χαμένο έδαφος.

Ο Γιάννος Οκκάς ψάχνει εξάλλου τις λύσεις στο ρόστερ του, για να παρουσιαστεί η ομάδα του καλύτερη στο επόμενο παιχνίδι με τους γαλάζιους, το οποίο θα είναι εντελώς διαφορετικό με αυτό απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου, αφού ο Απόλλωνας θα κυνηγήσει τη νίκη και δεν θα κλειστεί για να κρατήσει το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος