Συγκινητικά μηνύματα για το θάνατο του Γιώργου Πλατή-Τον αποχαιρετούν ομάδες και οργανώσεις

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του προπονητή φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Πλατή, σε τροχαίο δυστύχημα το Σάββατο, με οργανώσεις και αθλητικούς φορείς της Κύπρου να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέο θανατηφόρο δυστύχημα στη Λευκωσία-Έχασε τη ζωή του ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Πλατής

O Γιώργος Πλατής, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Την τραγική είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή ο ΑΠΟΕΛ. Η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε ακόμα το θανατηφόρο δυστύχημα, λόγω εξετάσεων που γίνονται.

Τα μηνύματα για τον Γιώργο Πλατή

ΚΟΠ

«Με μεγάλη θλίψη έχουμε πληροφορηθεί για το τροχαίο ατύχημα και την απώλεια του Γιώργου Πλατή. Η είδηση για τον θάνατο του 54χρόνου Γιώργου προκάλεσε συγκλονισμό σε ολόκληρη την οικογένεια του ποδοσφαίρου μας. Ο Γιώργος Πλατής υπηρέτησε το Futsal με ιδιαίτερο ζήλο εδώ και δεκαετίες. Καθοδήγησε με επιτυχία αλλά και διακρίσεις το τμήμα Futsal του ΑΠΟΕΛ, ενώ δούλεψε επίσης στην Αραράτ, την ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Ταυτόχρονα, είχε πετυχημένη παρουσία σε πάγκους ομάδων στις μικρότερες μας κατηγορίες», αναφέρει η ΚΟΠ.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωση της, ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και τα μέλη του προσωπικού της ΚΟΠ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ με βαθιά θλίψη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του προπονητή Γιώργου Πλατή που σκοτώθηκε το Σάββατο σε τροχαίο σε ηλικία 54 ετών.

«Ένα γεγονός  που συγκλονίζει για έναν άνθρωπο που συνέδεσε την ζωή του με επιτυχίες της ομάδας μας, στο ποδόσφαιρο Σάλας. Διετέλεσε προπονητής στο ΑΠΟΕΛ Futsal το 2013-2015, Τεχνικός Διευθυντής το 2015-2016 και προπονητής 2017-2018, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελα και 1 Super Cup. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρει ο ΑΠΟΕΛ, σε ανακοίνωση του.

Ορφέας Λευκωσίας

«Θλιβερή είδηση είχαμε το Σάββατο, αφού έχασε τη ζωή του ο προπονητής φούτσαλ Γιώργος Πλατής, μετά από τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 54 ετών. Αιωνία του μνήμη», αναφέρει ο Ορφέας Λευκωσίας.

ΑΕΛ

Ολόκληρη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Πλάτη για την απώλεια του.

«Ο Γιώργος Πλατής διετέλεσε προπονητής της φουτσαλικής μας ομάδας την περίοδο 2020-2021 και κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη ολόκληρο του οικοδομήματος αλλά και του κόσμου της ομάδας μας. Ο Γιώργος Πλάτης ένας από τους πιο μάγκες στο χώρο του φούτσαλ σεβάστηκε όσο λίγοι τα τρία ιερά γράμματα της ομάδας μας και με την αφοσίωση του έβαλε το στίγμα του ώστε αυτό το τμήμα να μεγαλουργήσει τα αμέσως επόμενα χρόνια στο χώρο του Φούτσαλ. Στο επανιδείν Coach», αναφέρει, στην ανακοίνωση της, η ΑΕΛ.

Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού

Η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού» αποχαιρετά με περηφάνεια και χαμόγελο ένα δικό της παιδί, τον Γιώργο Πλατή, που έφυγε άδικα στα 54 του χρόνια.

«Με χαμόγελο, όπως μας είχε συνηθίσει και ο ίδιος, σε κάθε αντάμωμα, στα βουνά και στα οδοφράγματα, τόσο στο ετήσιο οδοιπορικό για τη μνήμη του Τάσου και του Σολωμού, όσο και σε άλλες δράσεις. Όπως και πριν μερικές μέρες, που έσπευσε όπως πάντα, μέλος της ομάδας ασφαλείας, να συμβάλει στην ομαλή εξέλιξη του οδοιπορικού από το Τρόοδος μέχρι τη Δερύνεια. Ο Πλατής μας, πάντα παρών και πάντα πρόθυμος να συμμετάσχει στον αγώνα της μνήμης, της απελευθέρωσης, της αξιοπρέπειας, θα είναι πάντα στις καρδιές, στις ψυχές, στο μυαλό και στις αποσκευές του κάθε μοτοσικλετιστή, δρομέα, ποδηλάτη, κολυμβητή της Πρωτοβουλίας μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Παρών», αναφέρει, μέσω των κοινωνικών της δικτύων, η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού.

Σύνδεσμος Ένα Όνειρο μια Ευχή

«Με πραγματικό συγκλονισμό μάθαμε για τον αδόκητο θάνατο του φίλου του Συνδέσμου Ένα Όνειρο Μια Ευχή Γιώργου Πλατή σε τροχαίο», αναφέρει, μέσω των κοινωνικών του δικτύων ο Σύνδεσμος Ένα Όνειρο μια Ευχή.

«Ο Γιώργος ήταν από τους πρωτεργάτες της ετήσιας Διαδρομής Αγάπης για ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Συνδέσμου. Εργαζόταν ακούραστα για τον πάσχοντα συνάνθρωπό του και ιδιαίτερα συνοδοιπόρος και συνταξιδιώτης των παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο. Θερμά συλλυπητήρια στους απαρηγόρητους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος