Στο Παρίσι η κυπριακή παραολυμπιακή ομάδα

Η κυπριακή παραολυμπιακή ομάδα έφτασε την Κυριακή το μεσημέρι στο Παρίσι και στο αεροδρόμιο «Charles de Gaulle» τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός Αποστολής, Ανδρέας Θεοφυλάκτου και ο Βοηθός Αρχηγός, Σάββας Λακεριδης.

Σύμφωνα με την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, η αποστολή έφτασε χθες και οι υπεύθυνοι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχτούν και να διαπιστώσουν εάν όλα κυλούν ομαλά σχετικά με τις διαπιστεύσεις, καθώς χωρίς αυτές κάνεις δεν εισέρχεται εντός του Παραολυμπιακού Χωριού. Τα μέτρα είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Το κλίμα είναι υπέροχο και όλη η αποστολή βρίσκεται εντός του χωριού. Σήμερα, αθλητές και προπονητές θα δουν για πρώτη φορά τους αγωνιστικούς χώρους, όπου και θα κάνουν και την πρώτη τους προπόνηση.

Σύμφωνα με την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, όλα βαίνουν βάσει του αρχικού πλάνου χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από κάποια διαδικαστικά κυρίως όσον αφορά στην Τελετή Έναρξης, τα οποία θα ανακοινωθούν αύριο μετά το τέλος της σύσκεψης των Αρχηγών αποστολής των χωρών.

Εξάλλου, χθες είχε γενέθλια η τρις φορές Χρυσή Παραολυμπιονίκης, Καρολίνα Πελενδρίτου, και ο Αρχηγός αποστολής μαζί με όλη την κυπριακή ομάδα της ετοίμασαν έκπληξη κατά τη διάρκεια της πρώτης βραδινής σύσκεψης στο Παράολυμπιακό χωριό. Η Καρολίνα με χαμόγελο έσβησε την τούρτα της, κάνοντας την ευχή της και δεχόμενη τις ευχές των μελών της αποστολής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μπάρα 104 κιλών έπεσε σε ασκούμενο-Η απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή