Γεμάτο το τριήμερο για την κυπριακή παραολυμπιακή αποστολή στο Παρίσι

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της κυπριακής παραολυμπιακής αποστολής για το τριήμερο 27-29 Αυγούστου στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, το σημερινό πρόγραμμα της κυπριακής αποστολής στους 17ους θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύσκεψη Αρχηγών Αποστολής όλων των χωρών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Περιλαμβάνει, επίσης, προπονήσεις των αθλητών, φυσιοθεραπείες, μασάζ στο φυσικοθεραπευτήριο της αποστολής ή στους ειδικούς χώρους εντός του Παραολυμπιακού Χωριού.

Στις 13.30 θα πραγματοποιηθεί επιθεώρηση στολών των αθλητών της Κύπρου από τους διοργανωτές. Ο Αρχηγός αποστολής παρέλαβε ήδη τις στολές από τους αθλητές, οι οποίες και θα παρουσιαστούν, ώστε να λάβουν την τελική έγκριση ανάμεσα σε αυτές και οι στολές των παρελάσεων.

Στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή υποδοχής από το Δήμαρχο του Παραολυμπιακού Χωριού.

Στο Παρίσι βρίσκεται από σήμερα και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Ανδρέας Καμαρλίγκος, τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου, Κλέα Χατζηστεφάνου- Παπαέλληνα, Νίκος Δημητρίου, η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, Κάλλη Χατζηιωσήφ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, Κωνσταντίνα Παφίτη.

Τελετή Έναρξης

Το αυριανό πρόγραμμα, δηλαδή 28 Αυγούστου περιλαμβάνει εκτός από τα διαδικαστικά και τις προπονήσεις,  την Τελετή Έναρξης, στην οποία από κυπριακής πλευράς θα παρελάσουν, μετά από απόφαση του Αρχηγού Αποστολής, μόνο οι τρεις αθλητές: Καρολίνα Πελενδρίτου, Βίκτωρας Πενταράς και Μαρία Μάρκου, και οι τρεις προπονητές τους, μιας και οι Διοργανωτές τηρούν αυστηρούς όρους συμμετεχόντων.

Συνάντηση με επίσημους

Στις 29 Αυγούστου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το καθιερωμένο πρωινό Chef De Mission meeting που αφορά καθαρά πλέον το αγωνιστικό σκέλος και στις 12.00 ο Αρχηγός Αποστολής θα υποδεχθεί στην κύρια είσοδο τους επίσημους της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, τους οποίους και θα ξεναγήσει στο χωριό. Εκεί οι επίσημοι θα δουν για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις στο Παρίσι.

Στις 13.00 Θα γίνει σύσκεψη αποστολής στο Αρχηγείο που στεγάζεται στο κτίριο της Κύπρου, όπου Πρόεδρος και μέλη της ΚΕΠΕ, Αντιπρόεδρος και μέλος του ΚΟΑ θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους αθλητές, προπονητές καθώς με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ