Ο Τζέιμς υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα χάσει την προετοιμασία και τα πρώτα ματς πρωταθλήματος

Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς θα γίνει η προετοιμασία της Μονακό, αφού - όπως έγινε γνωστό - ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση και τέθηκε εκτός μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Μάικ Τζέιμς θα ξεκινήσει την σεζόν 2024/25 στα... πιτς. Όπως αποκάλυψε η γαλλική ιστοσελίδα bebasket.fr, ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε κατά την διάρκεια της offseason σε μικροεπέμβαση στην μέση, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός από την προετοιμασία της Μονακό, αλλά και τους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχει η ελπίδα ότι ο Τζέιμς θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της πρεμιέρας της EuroLeague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στις 3 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο Τζέιμς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την Μονακό, με συνολικές αποδοχές περίπου 8 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown
Kλείνει Κουζέλογλου o Παναθηναϊκός AKTOR
Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε τον Γκούντουριτς-«Σε ευχαριστούμε για όλα»
H Ρεάλ σκούπισε τη Βαλένθια και στέφθηκε πρωταθλήτρια
Απίστευτη ανατροπή με Μίτσιτς-Ενεργοποιήθηκε η τρίτη σεζόν του συμβολαίου του
Παρακράτηση €48.000 από επιχορήγηση άρσης βαρών στην Ελλάδα λόγω κρουσμάτων ντόπινγκ
Οριστικά στη Σόφια οι εντός έδρας αγώνες της Χαποέλ Τελ Αβίβ σε Euroleague και Αδριατική Λίγκα
Στην έκτη θέση στο Γκραν Σλαμ του Κίελ ο Παύλος Κοντίδης-Επέκτεινε το σερί του στις κούρσες μεταλλίων