Πίστη ότι η Πάφος FC θα κάνει την ανατροπή εκφράζει ο προπονητής της

Την πίστη ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το σκορ και να προκριθεί στο League Phase του Conference League, εξέφρασε ο προπονητής της Πάφου Χοσέ Καρσέδο για τον αυριανό αγώνα των πλέι οφ της διοργάνωσης με την Κλουζ στο Στάδιο Αλφαμέγα. Στον πρώτο αγώνα, η Πάφος είχε ηττηθεί στη Ρουμανία με 1-0.

Στη σημερινή διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα που θα αρχίσει στις 20:00, ο κ. Καρσέδο είπε πως ο αυριανός αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και δύσκολος αγώνας μέχρι τον επόμενο. «Γνωρίζουμε τη δυσκολία της ομάδας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, είμαστε θετικοί και μπορούμε να περάσουμε στο League Phase της διοργάνωσης», είπε.

Αναφερόμενος στον προηγούμενο αγώνα στη Ρουμανία, ο προπονητής της Πάφου είπε πως η ομάδα του είχε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες που δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ. «Δεν αξιοποιήσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα κι αυτό ήταν το κλειδί που ήρθε η ήττα στη Ρουμανία. Αύριο πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί από την αντίπαλη εστία και πρέπει να βρούμε την ομοιογένεια των παικτών μας που είχαμε την περσινή σεζόν, όχι μόνο για το ματς κόντρα στην Κλουζ αλλά και για το πρωτάθλημα. Άρα το κλειδί είναι να είμαστε σοβαροί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα βρούμε», πρόσθεσε.

Σε σχέση με το πλάνο του για τον αυριανό αγώνα, είπε πως θα εμφανιστούν πιο επιθετικοί γιατί πρέπει να πάρουν ρίσκα και να βρουν το γκολ πρόκρισης. «Από εκεί και πέρα πρέπει να προσέξουμε τα νώτα μας. Είναι μία καλή ομάδα η οποία μπορεί να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Θα επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και να σκοράρουμε πρώτοι», είπε.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μάριος Ηλία κάλεσε τον κόσμο να τους στηρίξει στην προσπάθεια για πρόκριση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δείχνει την αγάπη προς το πρόσωπό μου. Θέλω να τους καλέσω να μην μείνουν στο σπίτι, ούτε στις καφετέριες. Να έρθουν στο γήπεδο για να μας στηρίξουν και να γράψουμε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας», τόνισε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έφερε στην Αθήνα τον Γιαζίτσι για να κλείσει και τυπικά, ο Ολυμπιακός
Το γκολ του Τσερκί στον Ολυμπιακό ψηφίστηκε ως το ομορφότερο από τα παιχνίδια της Πέμπτηςστο Europa League
Πότε θα γίνει η κλήρωση για τους «16» του Κυπέλλου με τη συμμετοχή των Big-4
Επέστρεψε με πρόβλημα από τη Γαλλία ο Πιρόλα-Κίνδυνος να χάσει τα 3 επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού
Στις τουρκικές φυλακές οπαδός του ΠΑΟΚ-Κατέβασε σημαία από τον ιστό της
Έφτασε Αθήνα για τους «κιτρινόμαυρους» ο Γκρέι
Ο Ολυμπιακός μπήκε με το αριστερό στη League Phase του Europa League
Στη 16η θέση της UEFA έπεσε η Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
Αντεπίθεση για θετικό ξεκίνημα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός
Πάλεψε αλλά δεν άντεξε στην πίεση της Γαλατάσαραϊ ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε εκτός έδρας 3-1 στην πρεμιέρα