Κάθε επιτυχία εύχεται η ΥΠΑΝ στην κυπριακή παραολυμπιακή ομάδα

Κάθε επιτυχία για το ό,τι καλύτερο, εύχεται στην κυπριακή παραολυμπιακή ομάδα, ενόψει της έναρξης των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου. 

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείσα σχετικά, η Υπουργός Παιδείας είπε ότι «ευχόμαστε τα καλύτερα, στις δύο αθλήτριές μας, Καρολίνα Πελενδρίτου και Μαρία Μάρκου, και στον αθλητή μας, Βίκτωρα Πενταρά». 

«Η προσπάθειά τους εκτιμάται πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο λαμβάνει χώρα σε επίπεδο ολυμπιακών αγώνων, γιατί αντιλαμβανόμαστε την υπερπροσπάθεια που γίνεται. Είμαστε βέβαιοι ότι θα καταβάλουν τον άπαν των δυνάμεών τους, για να τιμήσουν τον εαυτό τους πρώτα απ’ όλα και τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Στέλνοντας και ένα τελευταίο μήνυμα της, η Υπουργός Παιδείας είπε ότι οι αθλήτριές μας και ο αθλητής μας είναι ήδη νικητές. 

«Έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους η καθεμία και ο καθένας ξεχωριστά. Έχουν διακριθεί για να είναι εκεί. Κάθε επιτυχία για το ό,τι καλύτερο», σημείωσε. 

Υπενθυμίζεται ότι η Καρολίνα Πελενδρίτου, ανοίγει πρώτη τον κύκλο των κυπριακών συμμετοχών. Συγκεκριμένα, αγωνίζεται στις 31 Αυγούστου στα προκριματικά στην κατηγορία S11 στα 50μ. ελεύθερο, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στα προκριματικά στην κατηγορία SB11 στα 100μ πρόσθιο. Οι τελικοί των δύο αγωνισμάτων είναι την ίδια μέρα διεξαγωγής τους.

Η Μαρία Μάρκου θα αγωνιστεί στις 6 Σεπτεμβρίου απευθείας στον τελικό της άρσης βαρών στο πάγκο στην κατηγορία των 61 κιλών, ενώ ο 24χρονος Βίκτωρας Πενταράς θα αγωνιστεί στις 3 Σεπτεμβρίου απευθείας στον τελικό στο άλμα εις μήκος στην κατηγορία Τ37. 

Δειτε Επισης

Η πρώτη λίστα για το Ευρωπαϊκό Κλειστού 2025-Προκρίθηκαν ήδη Τραΐκοβιτς-Κουλιτσένκο
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει καθίσματα με τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του
Φθάνει στην Κύπρο το βαρύτιμο τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ
Αναψε φωτιές η απόφαση του ΚΟΑ να αναλάβει τη διοίκηση της Ομοσπονδίας του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
BINTEO: «Έχουμε τον μαέστρο που ξέρει πώς γίνεται το back-to-back»
Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για τουρνουά καλαθόσφαιρας «Ν. Χανδριώτης»
Τζον Χένσον: Αποσύρθηκε πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Η Μονακό ζήτησε... συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό για τη φιλική ήττα από τη Ρεάλ
Ο Χουάντσο αναδείχθηκε καλύτερος πρεσβευτής του προγράμματος One Team της Euroleague
Η δύσκολη ζωή της χρυσής Σταματοπούλου-«Μέχρι τα 7,5 δεν μιλούσα, δέχθηκα εκφοβισμό και ξυλοδαρμούς»