Νεκρή στο σπίτι της η διεθνής αθλήτρια του βόλεϊ Πιλάρ Μαρί Βικτόρια

Στη θλίψη βυθίστηκε το παγκόσμιο βόλεϊ, στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου της Πιλάρ Μαρί Βικτόρια.

Η 29χρονη αθλήτρια απ’ το Πουέρτο Ρίκο, εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην πόλη της Προύσας στην Τουρκία, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η διεθνής ακραία αγωνιζόταν στην Μπελεντίσεσπορ της γειτονικής χώρας. Οι τοπικές αρχές έχουν αρχίσει έρευνες προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση του θανάτου της σπουδαίας βολεϊμπολίστριας.

Η αθλήτρια απ’ το Πουέρτο Ρίκο δεν παρουσιάστηκε στην προπόνηση της ομάδας της. Γεγονός που παραξένεψε τους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς δεν επικοινώνησε μαζί τους και φυσικά δεν μπορούν να τη βρουν για να διαπιστωθεί τι συνέβη. Έτσι πήγαν στο σπίτι της και δυστυχώς τη βρήκαν νεκρή.

Πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου, ενώ ήδη το γραφείο εισαγγελέα έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Άπαντες παρόντες στην προπόνηση του Ολυμπιακού, μέσα και ο Γουόκαπ ενόψει Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Φερνάντο, εκτός με Ανδόρα οι Ταβάρες και Ντεκ
«Χρυσά» κορίτσια στο πόλο-Η Ελλάδα κέρδισε την Ουγγαρία και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο World Cup
Τέσσερις Κύπριοι αθλητές διακρίθηκαν σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον τοίχο ο Λάντο Νόρις
Αφιέρωμα του NBA στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την τρομερή σεζόν που πραγματοποίησε
Ιστιοπλοΐα: Στην κορυφή της Ευρώπης η Ερμιόνη Γκίκα
Τσιτσιπάς για τον τραυματισμό του: «Αυτή τη φορά το σώμα μου είπε αρκετά»
ΝΒΑ: Αρχίζουν τα playoffs, με φαβορί τους Σέλτικς-Κόντρα στους Πέισερς η πρώτη μάχη του Αντετοκούνμπο
Για πρώτη φορά οι γυναίκες αθλήτριες θα είναι περισσότερες από τους άνδρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες