Ο Τζόκοβιτς απέναντι στον Αλκαράθ στον τελικό για το πρώτο του χρυσό μετάλλιο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο2) μετά από τρεις χαμένους ημιτελικούς, επικράτησε του Λορέντσο Μουζέτι με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά από μια ώρα και 50 λεπτά ο Σέρβος τενίστας λύγισε τον Μουζέτι, εξασφαλίζοντας το μετάλλιο, αλλά και την παρουσία του στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά, εκεί όπου θα διεκδικήσει το πρώτο του χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Απέναντί του θα βρει τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο1) σε μία επανάληψη του τελικού του Wimbledon, που διεξήχθη πριν από μερικές εβδομάδες, με τον Ισπανό να πετυχαίνει μία εμφατική νίκη με 3-0 σετ.

Συνολικά αυτή θα είναι η 6η φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο τενίστες, μετρώντας αμφότεροι από τρεις νίκες.

Να σημειωθεί πως ήδη έχουν αναμετρηθεί σε δύο τελικούς Grand Slam, την ώρα που όλα τα παιχνίδια τους είναι τελικοί και ημιτελικοί σε μεγάλα τουρνουά.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Νέα... Βασίλισσα στο Roland Garros η Κόκο Γκοφ με επική ανατροπή επί της Σαμπαλένκα
Ο Αταμάν απάντησε στον Λεπενιώτη: Κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο αθλητικός δικαστής αποφασίζει πριν από το Game 4 για Φουρνιέ-Ναν
Σε τελικούς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Τουκολούκοβα και Αυγουστή
«Τρελάθηκε» ο Μίλερ και η οικογένεια του στο νικητήριο καλάθι του Χαλιμπέρτον
Η Μάλαγα «τσάκισε» τη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ απέκλεισε τη Μπασκόνια του Ρογκαβόπουλου
Ο Τεντόγλου κατέκτησε την 3η θέση στο Diamond League της Ρώμης
Γιαννακόπουλος: Ο Μπαρτζώκας είπε στην κόρη μου «άσε μας κοριτσάκι μου»-Είσαι τυχερός που δεν είμαι εκεί
Ο Ολυμπιακός νίκησε 99-88 τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο
Τζόκοβιτς: «Μπορεί να ήταν ο τελευταίος μου αγώνας στο Roland Garros»