Επίσκεψη ΚΟΑ στο Παραολυμπιακό Χωριό

Στο πλευρό των τριών εκπροσώπων μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» βρέθηκε η αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024.

Η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κωνσταντίνα Παφίτη επισκέφτηκαν τα μέλη της κυπριακής αποστολής στο Παραολυμπιακό Χωριό και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με την Καρολίνα Πελενδρίτου, την Μαρία Μάρκου, τον Βίκτωρα Πενταρά και τους προπονητές τους. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προσπάθεια των τριών εκπροσώπων μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, με την Αντιπρόεδρο και το μέλος του Συμβουλίου του Οργανισμού να τους εύχονται καλή επιτυχία, τονίζοντάς τους πως με την παρουσία τους στη διοργάνωση είναι ήδη νικητές, αποτελώντας φωτεινά παραδείγματα για όλους μας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΕΠΕ Ανδρέας Καμαρλίγγος και τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου Κλεα Παπαέλληνα, Νίκος Δημητρίου, καθώς επίσης ο Αρχηγός αποστολής Ανδρέας Θεοφυλάκτου και ο βοηθός Αρχηγός Σάββας Λακερίδης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ