Δεν στέφθηκε με επιτυχία η συνεργασία Τσιτσιπά-Μπαντόσα, ήττα και αποκλεισμός στο μεικτό διπλό του US Open

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα μπήκαν με το αριστερό στο μεικτό διπλό του US Open στο ντεμπούτο τους ως ομάδα σε Grand Slam, καθώς γνώρισαν την ήττα με 7-6(3), 6-4 από τους Τζιουλάνα Όλμος/Σαντιάγο Γκονζάλες μετά από μια ώρα και 13 λεπτά και έμειναν εκτός δεύτερου γύρου.

To ζευγάρι είχε τις ευκαιρίες του, ειδικά στο 1ο σετ για να πάρουν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση, ωστόσο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν κανένα από τα 6 break-points που δημιούργησαν.

Το 1ο set κρίθηκε στο tie-break με τους Μεξικανούς να σβήνουν νωρίτερα 4 break-points (5-4), φτάνοντας στο hold του set. Στο tie-break Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ξεκίνησαν με mini-break (1/0), όμως στη συνέχεια δέχθηκαν 4 σερί πόντους (4/1), για να χάσουν λίγο αργότερα το set με 7/3.

Στο 2ο σκέλος της αναμέτρησης Όλμος και Γκονζάλες ξεκίνησαν με break και hold (2-0), το οποίο ήταν αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη κρατώντας το service τους μέχρι το τέλος του αγώνα παιρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο γύρο.

Με Γουάνγκ η Πάουλα στο μονό

Η Μπαδόσα συνεχίζει στο μονό της διοργάνωσης και θα παίξει στη φάση των «16» με την Κινέζα Γιαφάν Γουάνγκ, που σταμάτησε με 6-4, 3-6, 6-1 τη Βικτόρια Αζαρένκα και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τρίτο γύρο Grand Slam.

Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, εντυπωσιακή νίκη σε βάρος του Γίρι Λεχέτσκα σημείωσε ο Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-3, 7-5, 6-4 και έχει τώρα μεγάλο ραντεβού με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον τέταρτο γύρο. Ο 32χρονος Βούλγαρος υπέταξε με 6-3, 6-3, 6-1 τον Τάλον Γκρίκσπορ.

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ