Ενέργεια... υψηλού κινδύνου από την Αστυνομία στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Tα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν για τον αγώνα Ανόρθωσης-Απόλλωνα έξω από το Αντώνης Παπαδόπουλος, από την Αστυνομία, για τους ανθρώπους που βρίσκονται συχνά στο εν λόγω γήπεδο, ήταν όντως πολύ αυξημένα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας.

Για να γίνει αντιληπτό το εύρος των μέτρων, στήθηκαν ακόμα και οδοφράγματα σε απόσταση 50 με 100 μέτρων από τις εισόδους, με πάνω από εκατό μέλη της Αστυνομίας να βρίσκονται τόσο έξω από τη δυτική, όσο και έξω από τη βόρεια εξέδρα.

Για την ασφάλεια του κόσμου η Αστυνομία μετέφερε στο γήπεδο τον Αίαντα, ενώ αποκόπηκαν περιμετρικά αρκετοί δρόμοι για να αποφευχθεί συνάντηση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Παρόλα αυτά, γύρω στις 18:30 όταν έφθασε στο γήπεδο η αποστολή του Απόλλωνα, επιλέχθηκε να περάσει το λεωφορείο του έξω από την κεντρική εξέδρα, όπου εκείνη την ώρα ήταν αρκετός κόσμος της Ανόρθωσης.

Στην θέα των παικτών του Απόλλωνα κάποιοι οπαδοί πλησίασαν το λεωφορείο, ωστόσο δεν σημειώθηκαν οποιαδήποτε έκτροπα. Ο λόγος που επιλέχθηκε να κατέβει η αποστολή του Απόλλωνα στο συγκεκριμένο σημείο είναι άγνωστος, παρόλα αυτά σε σύγκριση με τα μέτρα που λήφθηκαν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ενέργεια υψηλού ρίσκου.

*Μπλε αστυνομικός

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα