Στο μωβ ταρτάν του Stade de France για το ρεπεσάζ των 200μ η Ο. Φωτοπούλου

Στο ρεπεσάζ των 200 μέτρων, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα, 5 Αυγούστου, στο Stade de France στις 12.50 τοπική ώρα (13.50 ώρα Κύπρου), θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Κύπρια αθλήτρια Ολίβια Φωτοπούλου. Τα ημιτελικά είναι ορισμένα να διεξαχθούν επίσης σήμερα στις 20.45 τοπική ώρα (21.45 ώρα Κύπρου).

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη την Κυριακή ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα, είχε πολύ καλή παρουσία και έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και με επίδοση 23.07 τερμάτισε 5η στην 5η προκριματική σειρά, με αποτέλεσμα να μην περάσει στα ημιτελικά του αγωνίσματος. Απευθείας προκρίθηκαν 18 κοπέλες ενώ η Κύπρια αθλήτρια, η οποία σημείωσε τον 25ο καλύτερο χρόνο από τις 45 αθλήτριες που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο, θα μπει ξανά, σήμερα το μεσημέρι  στο Stade de France, για να διεκδικήσει μια από τις 6 θέσεις που απομένουν για να συμπληρωθεί η 24αδα των ημιτελικών.

Σε δηλώσεις της την Κυριακή στην μικτή ζώνη, η Ολίβια Φωτοπούλου είπε: «Ήταν πιστεύω μια καλή αρχή για μένα για τα 200μ.», και πρόσθεσε ότι σίγουρα ήθελε ένα καλύτερο χρόνο, αλλά επειδή έχει ακόμα μια ευκαιρία αύριο (σήμερα), θα βάλει τα δυνατά της στο ρεπεσάζ.

Απαντώντας σε ερώτηση, η Κύπρια πρωταθλήτρια είπε ότι «πιστεύω ότι αν τρέξω ένα καλό χρόνο κάτω από 23 θα είμαι σίγουρα στον ημιτελικό».

«Οπόταν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω, αλήθεια το έχω, το θέλω», πρόσθεσε.

Δειτε Επισης

Μια γυναίκα μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΔΟΕ
«Τέλος» η σεζόν του τένις για την Ονς Ζαμπέρ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απαγορεύει στα παιδιά του να έχουν κινητά τηλέφωνα
Πρωτιά Δημήτρη Παρέλλη στην RC5 του Ράλι Ακρόπολις 2024
«Ζητώ συγγνώμη για την αντίδραση μου από τον διαιτητή και από τον κόσμο, παρεκτράπηκα και δεν θα ξαναγίνει»
Περήφανη που χάρισε στην Κύπρο δύο ακόμα μετάλλια η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φινάλε με νίκη για την ΑΕΚ BC στο Τουρνουά Βελιγραδίου
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου για το Τουρνουά καλαθόσφαιρας «Ν.Χανδριώτης»
Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά Κρήτης
Μισόι κι Εντέσα κατέρριψαν τα ρεκόρ αγώνα στο Σίδνεϊ