Γερμανία - Ελλάδα με 0% γκανιότα και σούπερ αποδόσεις για τα ματς Μάλμε - ΠΑΟΚ και Νόα - ΑΕΚ μόνο από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον στο κουπόνι και επιλογές για στοίχημα από την Megabet Plus όπως κάθε φορά πολλές. Μάλμε - ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και Νόα - ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Μεγάλο ενδιαφέρον και για το ματς Γερμανία - Ελλάδα, σε αναμέτρηση για τα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Και νέα εφαρμογή στο App Store εδώ: http://bit.ly/megabet-plus

Μάλμε - ΠΑΟΚ: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Μάλμε δίνει 2.28, ενώ για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 3.08. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.38. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.98. Στο 1.63 το GG, στο 2.20 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΛΜΕ - ΠΑΟΚ

Νόα - ΑΕΚ: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Νόα δίνει 6.94, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.43. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.03. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.28. Στο 1.82 το GG, στο 1.92 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΟΑ - ΑΕΚ

Γερμανία - Ελλάδα: Αναμέτρηση για τα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα βρείτε στην Megabet Plus με 0% γκανιότα! Στην αναμέτρηση το over 162.5 πόντους δίνει 1.80, ενώ το under 162.5 πόντους έχει απόδοση 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Megabet Plus και στα social media (Facebook: @megabetplus, Instagram: @megabetplus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές!

Δειτε Επισης

Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League