Γκαγιέγο: Πρέπει να είμαστε έξυπνοι όταν παίζουμε εκτός έδρας, δεν παίζει ο κόσμος

Για τον πρώτο αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, μίλησε ο Νταβίντ

Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως, «κανείς προπονητής δεν προετοιμάζει την ομάδα του για την ισοπαλία, αλλά για τη νίκη. Αν δούμε ότι το παιχνίδι δεν πάει καλά, έχει ο αντίπαλος 50 τελικές και εμείς 1, τότε μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι. Άρα μετά το παιχνίδι θα σας πω αν θα είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία».

Για την κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League είπε ότι, «δεν ξέρω τι σκέφτεται ο υπόλοιπος κόσμος αλλά εγώ σκέφτομαι μόνο το ματς με τη Σλόβαν γιατί αν αφιερώσω χρόνο για οτιδήποτε άλλο εκτός από το αυριανό ματς, θα χαθεί χρόνος και δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια».

Για τον Ααρφό είπε ότι, «κάθε βδομάδα γίνεται καλύτερη η ομάδα και στο πλάνο της και στη νοοτροπία της και σε φυσική κατάσταση. Δεν θα παραπονεθώ ποτέ γιατί λείπει ένας ποδοσφαιριστής γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον αντικαταστήσουν και θα ήταν μεγάλη έλλειψη προς αυτούς να αναφέρουμε μόνο την απουσία του Σαρφό».

Για τον Μάγερ πρόσθεσε ότι, «ο Μαξ δεν ήταν έτοιμος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά και τακτικής, δεν ήξερε τι ζητάει η ομάδα απ’ αυτόν. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο του. Δεν με ενδιαφέρει μόνο όσοι ξεκινούν, το πιο σημαντικό είναι να είναι όλοι έτοιμοι όταν η ομάδα τους χρειαστεί. Επίσης, για μένα είναι πιο σημαντικοί αυτοί που τελειώνουν το μας γιατί είναι αυτοί που καθορίζουν τελικά το αποτέλεσμα».

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως, «πρέπει να είμαστε έξυπνοι όταν παίζουμε εκτός έδρας. Δεν παίζει ο κόσμος, είναι 11 εναντίον 11 και εμείς απλά πρέπει να αποσυνδεθούμε απ’ την παρουσία των οπαδών και να παίξουμε τον αγώνα μας. Αν ήταν 20 χιλιάδες να έπαιζαν με 11 παίκτες θα ήταν δύσκολο, αλλά 11 με 11 θα παίξουν. Για να πάμε καλά, πρέπει να πάνε καλά και οι δύο πτυχές, επιθετικά και αμυντικά. Είναι πολύ καλή επιθετική ομάδα».

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα