Το έχασε στις λεπτομέρειες, με πίστη και βελτίωση μπορεί την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Σε ένα κλειστό, από επιλογή των δύο προπονητών παιχνίδι, ο Άγιαξ πέρασε από το ΟΑΚΑ, νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό και έγινε το φαβορί για την πρόκριση στα play offs του Europa League. Η εικόνα, όμως, των δύο ομάδων, ο τρόπος που διαμορφώθηκε αυτό το αποτέλεσμα, αφήνει στο Τριφύλλι την πεποίθηση πως μπορεί τον Δεκαπεντάγουστο στο Άμστερνταμ να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Αρκεί να το πιστέψει και φυσικά να βελτιώσει εκείνα που δεν έκανε καλά στη Καλογρέζα.

Ήταν θέμα λεπτομερειών αυτό το ''διπλό'' της ομάδας του Φραντσέσκο Φαριόλι. Στο καλό διάστημα του ''Αίαντα'' ο πιο ποιοτικός του παίκτης πάνω στο χορτάρι, ο Μπεργκχάους νίκησε τον Ντραγκόφσκι, σε μία από τις φάσεις που πόνταρε πολλά ο Άγιαξ. Από δεξιά, δημιουργώντας υπεραριθμίες, σε μία φάση όπου ο Φίλιπ Τζούρισιτς κάνει ένα μεγάλο τακτικό λάθος, δεν ακολουθεί τον σκόρερ που εκτελεί αμαρκάριστος για να ανοίξει το σκορ.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μέχρι και το γκολ, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Δεν του βγήκε η επιλογή να αφήσει την μπάλα στον αντίπαλο, δεν του βγήκε η επιλογή να τον περιμένει σε μεσαίο μπλοκ, δεν έφτιαξε συνεργασίες στο επιθετικό τρίτο και ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Το πλήρωσε ακριβά.

Τούτο γκολ σαν να λειτούργησε σαν... ξυπνητήρι για τους Αθηναίους που ανέβασαν τις γραμμές τους, έγιναν πιο πιεστικοί, έπαιξαν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και απείλησαν με το δοκάρι του Μπακασέτα στο φινάλε. Έπρεπε να το έχουν πράξει από την αρχή.

Πηγή: Gaztta.gr

Δειτε Επισης

Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League